Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Productinformatie "Magic: Doctor Who Commander Deck - Masters of Evil"

Masters of Evil is het rood-zwart-blauwe commander-deck van Doctor Who en bevat de grootste vijanden van de Doctor!

"Allons-y!" Doctor Who viert de 60e verjaardag van de langstlopende sciencefictionserie ooit! Samen met Wizards of the Coast is er een fantastische! crossover tussen Magic: the Gathering en Doctor Who! Geronimo!

Universums Beyond: Doctor Who

Met Universes Beyond breidt Magic: the Gathering zich uit naar nieuwe werelden buiten het multiversum. Universes Beyond zijn unieke samenwerkingen tussen Magic: the Gathering en andere bekende fantasiewerelden zoals Doctor Who. Kies jij één van de dertien Doctors als Commander of ga je voor de grootste schurken uit Doctor Who? Hoe dan ook, dit is de kans voor elke Doctor Who- en Magic-liefhebber om met al je favoriete personages te spelen!

Commander

Wizards of the Coast heeft speciaal voor alle fans van Doctor Who en Magic: the Gathering een set van vier gloednieuwe Commander Decks ontworpen! Commander is een multiplayervariant van Magic: the Gathering en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest populaire manieren om Magic te spelen. Elke speler speelt met een kaartspel van 99 unieke kaarten, aangevoerd door een legendarisch wezen: de commandant. Een epische strijd is gegarandeerd en dankzij de grote hoeveelheid unieke kaarten is de herspeelbaarheid enorm!

Elk kaartspel bevat 100 kaarten met zwarte rand, waaronder 50 gloednieuwe Doctor Who-themakaarten. Herdrukken van bestaande Magic: the Gathering-kaarten hebben nieuwe art gekregen die past bij Doctor Who. Elk deck is zo ontworpen dat het thematisch perfect past bij de gekozen Magic: the Gathering kleuren. Verder bevat elk deck twee foil commanders en 10 planechase-kaarten inclusief dobbelsteen. De nieuwe kaarten zijn toernooilegaal in Commander, Legacy en Vintage.

Diverse Extra's

Het ruimteschip de TARDIS is als een planeswalker en kan naar verschillende werelden in het universum reizen. Reden genoeg om elk Doctor Who Commander Deck te voorzien van 10 Planechase kaarten! Planechase is een optionele Magic: the Gathering-spelvariant waarbij je je tegenstanders meeneemt op een reis door de verschillende werelden die Doctor Who ooit heeft bezocht. Elke wereld heeft unieke eigenschappen die de gameplay beïnvloeden. Rol de Planechase-dobbelsteen en verander de wereld of activeer speciale evenementen!

Dit Commander-deck bevat ook een Collector Booster-samplepakket met twee kaarten waarin je een voorproefje kunt vinden van de geweldige showcase-kaarten die in Collector Boosters te vinden zijn.

Summary of the content


- 1 deck of 100 black-bordered cards, including 50 previously unreleased cards.
- 2 foil commanders.
- 1 foil etched display commander.
- 1 two-card Collector Booster sample pack.
- 10 Planechase cards.
- 1 planar die.
- 10 double faced tokens per deck.
- 1 cardboard deck box.
- 1 life wheel.

Fabrikant "Wizards of the Coast"
Hier vind je alles van Wizards.
Soort spel: Magic the Gathering TCG
Taal: Engels

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer Dr Who

37.58 %
Niet voorradig
37.58 %
Magic: Doctor Who Commander Deck - Paradox Power

€ 39,95  Was: € 64,00 
27.96 %
Magic: Doctor Who - Collector Boosterbox

€ 244,95  Was: € 340,00 

Klanten kochten ook