Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

TCG Accessoires

Zorg dat je je kaarten netjes bewaard in sleeves, deckboxen en opbergmappen. En bescherm je kaarten met een speelmat.
 • Hoesjes-kopen

  Sleeves

  Beschermhoesjes voor je kaarten

 • Koop een Deck Box voor je TCG´s

  Deckboxen

  Mooie doosjes voor je kaarten

 • TCG-map-kopen

  Opbergmappen

  Berg je kaarten netjes op

Sleeves

Om je Magic, Pokemon of Yu-gi-oh te beschermen is het verstandig om met hoesjes te spelen. 

De standaard maat sleeves zijn geschikt voor kaarten van 63 x 88 mm, Magic en Pokemon kaarten hebben deze grote. Veel kaarten die bij bordspellen zitten, hebben ook deze maat maar zeker niet allemaal. Hoesjes voor tcg’s hebben meestal een effen achterkant. Als je meedoet aan een toernooi, wordt een sleeve zonder plaatje op prijs gesteld.

Small Sleeves zijn geschikt voor Yu-gi-oh kaarten, maat 60 x 87 mm. Japanese size sleeve worden deze maat hoesjes ook wel genoemd.

Bij het Spellenhuis hebben we de hoesjes van de merken Ultra Pro, Dragon Shields, Gamegenic en KMC.


- Magic the Gathering

- Pokemon kaarten

- Yu-gi-oh
Deckboxen

De maat deck box heeft geen invloed op de kaart maat, alleen op het aantal kaarten dat je er in wilt stoppen. In alle deck boxen passen minimaal 75 gesleevde kaarten. Commander (een Magic formaat) speel je met 100 kaarten en daar heb je een 100+ kaarten deck box voor nodig, hier passen 100 gedubbelsleevde kaarten in.

Als je opzoek bent naar een luxe deck box, bekijk dan even de dozen van Gamegenic. Dit zijn gevoerde en afgestikte boxen waar vaak meer kaarten inpassen en ook nog je dobbelstenen, counters enz.

Mappen

Bij het Spellenhuis vind je twee soorten mappen. De Collectors Albums, dit zijn ringband mappen. Hier kan je zelf kiezen welke soort pagina’s er in gaan. Pagina’s hebben we in verschillende kleuren en kwaliteiten. Sideload pagina’s worden ook steeds populairder, hier bij schuif je de kaarten aan de zijkant in de pocket in plaats van de bovenkant. In de ringbandmappen passen heel veel kaarten maar zijn minder geschikt om mee te nemen naar een toernooi.De andere mappen zijn dat wel, die kan je zonder zorgen in je tas schuiven, ideaal om uit te ruilen..