2 Persoonsspellen

De leukste spellen voor 2 spelers. Spellen die je moet gespeeld hebben zijn Patchwork, 7 Wonders Duel en Hive.
 • Patchwork

  Beginners Tip: Patchwork

  Puzzelen om te winnen

  Bestel hem hier
 • 7 wonders duel overzicht

  Expert Tip: 7 Wonders Duel

  Op 3 manieren winnen

 • Hive

  Strategische Tip: Hive

  Versla de bijenkoningin

Bordspellen voor 2 spelers

Wat is er leuker dan een avondje lekker een spelletje spelen met een geliefde. Of jullie nou veel of weinig ervaring hebben op het gebied van spelletjes, met de tips hieronder kan je verzekerd zijn van een geslaagde avond!

Weinig ervaring met bordspellen?

Zijn jullie niet echte veel-spelers, kijk dan eens naar Patchwork. Ook Codenames Duet is een absolute aanrader (vind hem zelf nog leuker dan de normale Codenames). Kluster is een superspannende met magneten die niet aan elkaar mogen komen te kleven.

Spelen jullie wel regelmatig?

Dan vinden jullie 7 Wonders Duel ongetwijfeld erg leuk. Je kan elkaar hier ontzettend dwars in zitten, jullie moeten allebei wel goed tegen je verlies kunnen.

Watergate is ook een top spel. Het gaat over het politieke schandaal van president Nixon lang geleden. Een speler is Nixon, de ander een onderzoeksjournalist.

Dominion kan tot 4 spelers gespeeld worden maar met twee vind ik hem het best, omdat je dan minder lang op je beurt zit te wachten. Je begint met 10 kaarten en deze stapel wordt steeds groter met betere kaarten die je kan kopen gedurende het spel. Geen potje is hetzelfde.

Zijn jullie hardcore spelers? I will bring it on

Star Wars Rebellion is een asymmetrisch spel. Complex, ingewikkeld, maar o zo mooi. Een speler is “the Empire” en heeft veel macht en mogelijkheden. De andere speelt met de “Rebels” en probeert met hit and run tactieken de tegenstander op de knieën te dwingen.

Een ander zwaar gewicht is Twilight Struggle. Het speelt zich af in de koude oorlog en beide spelers hebben een groot belang “hou de koude oorlog koud”, daarnaast proberen de Sovjetunie en de VS zoveel mogelijk politieke macht naar zich toe te trekken.

Het aanbod

Deze tips zijn slecht een paar van de juwelen die we in het assortiment hebben. De kwaliteit van de tweepersoonsspellen is tegenwoordig heel hoog. Ze zijn niet alleen te koop in onze winkels en webshop maar jullie kunnen ze ook testen in de bordspellen cafés. Hier kun je voor € 5,- per dag van 's morgens vroeg tot s avonds laat de mooiste spellen uitproberen. Hebben jullie iets leuks gevonden, dan kan het gelijk gekocht worden met een korting van 10%.