Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Backgammon

Bij het Spellenhuis hebben we een ruim aanbod aan Backgammon borden, koffers en sets.
 • Backgammon sets

  Deluxe borden

  Handgemaakte Backgammon Sets

 • backgammon

  Backgammon Vilt

  Een mooie ingelegde set

 • backgammon

  Backgammon van Hout

  Speel op een authentiek bord

Backgammon bord bij Spellenhuis

Backgammon speelt natuurlijk het fijnst op een mooi bord. We merken dat veel mensen vragen om een houten Backgammon koffer. Ze houden er alleen niet altijd rekening mee dat dobbelstenen op een houten bord best veel lawaai maakt.

Backgammon spel kopen

Bij het Spellenhuis hebben we een grote keuze aan backgammon borden, sets en koffers. Deze kunnen van houtvinyl en leer zijn.

Backgammon Koffer Standaard

De Standaard Backgammon Koffer is bekleed met kunstleer aan de buitenkant en helemaal rondom afgestikt. Aan de binnenkant zijn deze sets voorzien van vilt in verschillende kleuren en is alles ingelegd. Doordat alles is ingelegd, schuiven de stenen heerlijk over de vlakke ondergrond. De Standaard Backgammon borden zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Deluxe Backgammon Sets

Backgammon wordt al vele eeuwen gespeeld en zal nog vele eeuwen gespeeld worden. Het spel gaat van generatie op generatie. Met een Backgammon set van Manopoulos is de kans groot dat de kinderen backgammon leren aan hun kleinkinderen.

Deze sets worden in Griekenland met de hand gemaakt. Ambachten zijn samengebracht om een Backgammon set te maken waar de liefde voor het vak vanaf straalt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals rozen, eiken- en walnotenhout en runderleer


Reis Backgammon

Je kan niet op vakantie zonder een Reis Backgammon in je bagage. Bij het Spellenhuis hebben we een aantal reissets. De kleinste backgammon cassettes passen in je koffer, de iets grotere backgammon sets zijn geschikt voor achter in de auto of in de caravan.

Tric Trac

Tric Trac is een Backgammon variant. Deze variant wordt vooral in Nederland gespeeld en op een normaal Backgammon Bord. De gametwist zit vooral in de startopstelling.

Regels Backgammon/ Backgammon spelen

Alle Backgammon Koffers, Sets en Borden hebben een spelregelboekje. Voor de zekerheid hebben we de regels van Backgammon ook nog even online gezet.