Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Pokemon kaarten

Het grootste assortiment aan pokemon kaarten vind je hier!
 • Preorder Pokemon

  Temporal Forces

  Bestel nu!

 • PokemonPaldeamFatesEliteTrainerBox

  Paldean Fates

  Bestel nu!

 • KoopParadoxRiftbijSpellenhuis

  Pokemon

  Paradox Rift

Pokemon TCG Net uit!

6.75 %
Pokemon: Paradox Rift - Boosterbox

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 124,95  Was: € 134,00  (6.75% korting)
Pokemon: Paradox Rift Elite Trainer Box - Iron Valiant

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 55,95 
Pokemon: Obsidian Flames - Boosterbox

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 139,95 
Pokemon Temporal Forces Boosterbox

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 144,95 
Pokemon Temporal Forces Elite Trainer Box - Iron Leaves

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 55,95 
Pokemon Temporal Forces Elite Trainer Box - Walking Wake

Niet in voorraad, levertijd 10-14 dagen

€ 55,95 

Pre Order Pokemon TCG

13.37 %
Pokemon - Twilight Masquerade Boosterbox
Een Festival van Kattenkwaad & Mysterie! Welkom in het land van Kitakami, waar mensen en Pokémon harmonieus samenleven met de natuur. Volksverhalen zijn er in overvloed, maar niet alles is wat het lijkt... Ontdek het mysterie van de gemaskerde Legendarische Pokémon Ogerpon, die verschijnt als vier angstaanjagende types van Tera Pokémon ex, en bundel je krachten met meer nieuw ontdekte Pokémon, zoals Bloodmoon Ursaluna ex en Sinistcha ex.Greninja, Dragapult en Magcargo groeien in kracht en schitteren als Tera Pokémon ex, en meer ACE SPEC-kaarten maken het feest compleet in de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade uitbreiding!Deze set bevat:Meer dan 160 kaarten Meer dan een dozijn nieuwe Pokémon ex Meer nieuwe ACE SPEC kaarten Meer dan 30 Trainierkaarten Tientallen Pokémon- en Trainerkaarten met speciale illustraties Een booster bevat 10 kaarten.   Een boosterbox bevat 36 boosters.    

Dit product wordt verwacht op 24 mei 2024

€ 129,95  Was: € 150,00  (13.37% korting)
Pokemon Twilight Masquerade - Elite Trainer Box
De POK TCG SV06 Twilight Masquerade Elite Trainer Box bevat: 9 Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade booster packs 1 full-art foil promo kaart van Teal Mask Ogerpon 65 kaartsleeves met Ogerpon 45 Pokémon TCG Energy kaarten Een spelersgids van de Scarlet & Violet—Twilight Masquerade uitbreiding 6 damage-counter dobbelstenen 1 competition-legal coin-flip dobbelsteen 2 plastic condition markers Een collector’s box om alles in te bewaren, met 4 dividers Een codekaart voor Pokémon Trading Card Game Live

Dit product wordt verwacht op 24 mei 2024

€ 55,95 
Pokemon Twilight Masquerade - Premium Checklane - Horsea
Een Festival van Kattenkwaad & Mysterie! Welkom in het land van Kitakami, waar mensen en Pokémon harmonieus samenleven met de natuur. Volksverhalen zijn er in overvloed, maar niet alles is wat het lijkt... Ontdek het mysterie van de gemaskerde Legendarische Pokémon Ogerpon, die verschijnt als vier angstaanjagende types van Tera Pokémon ex, en bundel je krachten met meer nieuw ontdekte Pokémon, zoals Bloodmoon Ursaluna ex en Sinistcha ex.Greninja, Dragapult en Magcargo groeien in kracht en schitteren als Tera Pokémon ex, en meer ACE SPEC-kaarten maken het feest compleet in de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade uitbreiding!Deze set bevat:Meer dan 160 kaarten Meer dan een dozijn nieuwe Pokémon ex Meer nieuwe ACE SPEC kaarten Meer dan 30 Trainierkaarten Tientallen Pokémon- en Trainerkaarten met speciale illustraties De POK TCG SV06 Twilight Masquerade Premium Checklane bevat:1 Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade booster pack 3 promo kaarten van een volledige evolutie Een coole Pokémon munt voor je verzameling Een codekaart voor Pokémon Trading Card Game Live    

Dit product wordt verwacht op 24 mei 2024

€ 7,95 
Koop een Deck Box voor je TCG´s

Deck Boxen

Spellenhuis Haarlem

Pokemon Spelen

Bekijk de agenda

De Pokémon Trading Card Game, zoals de officiële naam is, is een strategiespel dat je 1 tegen 1 speelt. Iedere speler heeft zijn eigen deck. Je wint wanneer je 6 pokemon's van je tegenstander OK hebt gekregen.

In 1996 kwam de eerste serie uit, de Base set. Sindsdien zijn er vele series uitgekomen. Ongeveer komt er  3 maanden een uit. Tussendoor komen er ook veel zaken uit van de pokemon tcg, zoals speciale boxen, battle decks enz.


Hoe kan ik het best met pokémon beginnen?

Dan moet je eerst bedenken of je alleen wilt verzamelen of ook wilt spelen.


Pokemon Booster Box kopen?

Dat kan handig zijn voor zowel spelers als verzamelaars. In een booster box zitten 36 pakjes en in ieder pakje zitten 10 kaarten. Dat zijn in een klap 360 kaarten, dat is een heel goed begin aan een nieuwe serie. 

Spelers vinden hier een hoop mooie kaarten voor in hun decks.

Pokemon verzamelaars krijgen ineens een hoop unieke kaarten. De kaarten die dubbel zijn kan je weer goed gebruiken als ruilmateriaal om de serie toch snel compleet te kunnen maken.


Pokemon Elite Trainer Box kopen?

Iedere serie heeft zijn eigen Trainer box. Hier in vind je 9 boosters van de betreffende set, sleeves, energie cards en nog een hoop meer inclusief de opbergdozen. Ook de Elite Trainer is geschikt voor zowel speler als verzamelaar en is bovendien vriendelijker geprijsd dan een boosterbox maar je krijgt wel minder waarde.


Pokemon Special Boxen voor wie zijn die geschikt?

Voor de echte pokémon verzamelaar. Er zit altijd een speciale uitvoering van top kaart in. Bovendien krijg je er ook altijd een aantal pakjes van de meeste recente series in.

Voor wie zijn de Pokemon Decks geschikt? 

Die zijn dan weer bedoeld voor de spelers. Aan de achterkant van ieder pokemon deck staat een complete deck lijst met welke kaarten er in zitten. Natuurlijk kan je kaarten die in een deck zitten makkelijk wisselen voor kaarten in je verzameling. Zodat je toch je eigen strategie in het deck kunt maken.


Hoe hou je Pokemen kaarten mooi?

Of je nu een speler of verzamelaar bent, je wilt natuurlijk wel je kaarten onbeschadigd houden. 

Stop je kaart eerst in een innersleeve met de bovenkant van de kaart naar als eerste in het hoesje. Hier haal je de kaart nooooit meer uit. Nu kan je de kaarten in je mappen opbergen. Spelers kunnen er nu een normale standaard sleeve omheen doen en de kaart toevoegen aan hun deckbox.


Pokemon spelen en ruilen, waar kan dat?

Dat kan in de pokemon centers van het Spellenhuis. Wekelijks hebben we de Pokemon League, hier worden onder begeleiding van een Pokemon Professor het spel uitgelegd en gespeelt. Natuurlijk kan hier ook geruild worden met andere fans.

Naast de wekelijkse toernooien worden er ook vele andere evenementen bij het Spellenhuis gehouden, zoals de Pokemon Prereleases en de League Challenge. Voor het hoe, wat, waar en wanneer, bekijk onze agenda.


Wat zijn mijn Pokemon kaarten waard?

In 2021 is er een Pokemon kaart geveild voor ongeveer 5 miljoen euro. Dat jouw kaarten zoveel waard zijn is niet zo veel waarschijnlijk maar hoe waat je dat precies?

De meest betrouwbare site voor waarde is Card Market een soort marktplaats voor kaarten. Je kan dus niet alleen de waarde van je kaarten vind maar je kunt ze er ook verkopen.


Koop ObsidianFlames Pokemon

Obsidian Flames 

De pokémon serie waar Charizard ontwaakt uit de vulkanische diepten met nieuwe krachten. Een oceaan van vonken verschijnt aan de horizon. Kan deze pokemon de strijd aan met de vele nieuwe pokemon´s Bestel je boosterbox nu!
Koop Paldea Evolved pokemon kaarten

Pokemon Paldea Evolved


Deze set speelt zich af in de wereld van Scarlet And Violet. Nieuwe Pokemon Helden staan klaar om het op te nemen tegen de oude krijgers. Wie zal deze strijd gaan winnen? Doe jij ook mee aan dit epische gevecht, bestel hier je Paldea Evolved kaarten.

Koop Scarlet and Violet kaarten

Pokemon Scarlet and Violet

Nadat de werelden van Sun and Moon bevrijd zijn van al het slechts, is het nu de beurt aan Scarlet and Violet. Een compleet nieuwe wereld met overal gevaren en onheil die voor ongewisse avonturen zullen zorgen. Bereid je goed voor en zorg dat je de juiste kaarten besteld.