Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending vanaf € 60,-
Webwinkel Keurmerk
Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending vanaf € 60,-
Gratis verzending vanaf € 60,-
Webwinkel Keurmerk

Pokemon kaarten

Het grootste assortiment aan pokemon kaarten vind je hier!
 • Scarlet & Violet Pokemon Kaarten koop nu!

  Release 31-03

  Scarlet & Violet Pokemon

  Preorder
 • Pokemon Silver Tempest

 • Prerelease Scarlet and Violet. Doe mee!

  21/23 maart

  Prerelease

Pokemon kaarten en trading cards

Bij het Spellenhuis hebben we alles op het gebied van Pokemon trading cards: Boosters, Booster Blisters, Trainer Boxen, Special Boxen, Decks, Boosterboxen en Tins. We hebben zelfs speciale middagen waarop je met anderen kun ruilen en spelen in onze winkels. Deze middagen staan onder begeleiding van een echte Pokemon Professor. Kijk in de agenda voor de precieze data.
Pokemon trading cards bestaan sinds 1999. Het spel is populair geworden door de gelijknamige televisieserie Pokemon. Pokemon is sinds 1998 op televisie bij FOX Kids, daarna is FOX Kids overgegaan naar JETIX en nu heet de zender Disney XD. Pokemon is hier nog steeds te zien. In de jaren 2000 tot 2010 waren Pokemon kaarten immens populair onder jongeren op de basisschool.

Pokemon kaarten en trading cards kopen

Pokemon trading cards zijn te koop bij Spellenhuis. Je kunt ze bij ons online bestellen. Spellenhuis is een Pokemon shop gespecialiseerd in speciale Pokemon spellen. Waaronder ook de Pokemon trading cards en de zeldzame Pokemon kaarten. Met Pokemon kaarten kun je verschillende soorten spellen doen. De spelers moeten een deck van 60 kaarten maken met verschillende soorten kaarten. Zo moet er in een deck verschillende soorten Pokemon-, trainer-, en energiekaarten zitten. Spellenhuis heeft deze verschillende soorten kaarten natuurlijk in het assortiment zitten. Wanneer je beschikt over veel Pokemon kaarten, zul je vaak een beter Pokemon deck hebben dan je tegenstander en is de kans groter dat je het spel wint. Wil je Pokemon kaarten kopen voor een sterker deck? Wij helpen je graag verder!
Kom ook eens langs in onze winkels. We organiseren wekelijks Pokemon toernooien en dat is natuurlijk veel leuker dan online kopen.