Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Game Guru voor Haarlem

Locatie: Spellenhuis Haarlem

Uren/dagen: 4-8 uur per week, deels op Zaterdagen

Beschikbaar:  per directBen je 18 jaar of ouder en een echte duizendpoot? Dan zoeken we jou!  Werktijden zijn voorlopig 4-8 uur per week, en een shift in het weekend

Het is 18:30, alle voorbereidingen voor de avond zijn getroffen. 

De eerste Magic spelers druppelen binnen, het toernooi begint om 19:00. Cadier bestelt een koffie, Marloes wil een pizza salami en een colaatje. Nu is het nog rustig maar dat zal snel veranderen want de meeste spelers komen op het laatste moment. 

Een dame is net binnengekomen. Je collega loopt erheen en begroet haar `Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen`. Ze is op zoek naar een leuk spel voor haar dochter en schoonzoon. .

Ondertussen, serveer jij Marloes haar pizza. De spelers beginnen nu echt binnen te stromen en er hangt een positieve vibe in de lucht. Ondertussen ben  je druk met drankjes en tosti´s.  

Het is Patchwork geworden, een prima keuze voor 2 spelers, vakkundig wordt het ingepakt. De klok staat op 18:57. Je collega helpt wat bordspellen spelers naar hun tafel en doet de uitleg van het concept. Een warme chocomel  met slagroom voor Sofie en de klok staat op 18:59. `Mag ik een Mexicaanse tosti' vraagt Robin, `Robin, ik ga eerst even het toernooi starten en dan met je tosti aan de slag.

In het toernooisysteem zie je 15 inschrijvingen maar je telt 16 koppen. Snel ga je alle namen langs en vind je het probleem. `Daan, zou het kunnen zijn dat jij bent vergeten in te schrijven`. Daan trekt hij snel zijn telefoon uit zijn zak en loopt naar het bord met de registratiecode. 

Iedereen staat er nu in. `BESTE SPELERS, DE EERSTE RONDE IS BEGONNEN EN JULLIE TEGENSTANDERS VINDEN JULLIE IN DE APP: roep je luid en duidelijk. 

Het is 19:02, iedereen zit aan tafel te spelen, de rust is teruggekeerd. Voor even, want om 19:30 zijn er 5 tafels gereserveerd voor bordspellen spelers.

Even snel een bakkie `vraag je collega`, `lekker, dan maak ik nog even de tosti voor Robin`.

 

Voor het Spellenhuis in Haarlem zijn we op zoek naar een parttime medewerker voor een doordeweekse avond en een shift in het weekend. 

Als jouw dit goed in de oren klinkt reageer snel.


haarlem@spellenhuis.nl


Tot gauw!

bordspellencafe