Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-
Webwinkel Keurmerk
Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending vanaf € 60,-
Gratis verzending vanaf € 50,-
Webwinkel Keurmerk

DM's gezocht

Locatie: Spellenhuis Haarlem Uren/dagen: in overleg
Beschikbaar:  Zo snel mogelijk

Bij het Spellenhuis in Haarlem krijgen we veel mensen over de vloer die graag Dungeons and Dragons willen leren. Op de dinsdag houden we de DnD introductieavonden. Helaas hebben we een gebrek aan Dungeon Masters. Ben je een DM met ervaring en wil je ons helpen om mensen te enthousiasmeren voor onze gemeenschappelijke hobby? Kunnen we je aan onze pool van Dungeon Masters toevoegen die 1 of 2x per maand een one-shot avontuur leiden? Het avontuur krijg je van ons, maar je mag ook je eigen adventure gebruiken, maar bedenk wel de toegankelijkheid staat bovenaan. Het doel van deze avonden is dat beginnende DnD spelers elkaar ontmoeten en na een introavond hun eerste voorzichtige stapjes in de wijde wereld van DnD kunnen zetten.

Als je ons wilt helpen stuur ons even een mailtje naar haarlem@spellenhuis.nl

Team Spellenhuis Haarlem

Game Guru

Locatie: Spellenhuis Den Haag en Haarlem
Uren/dagen: in overleg
Beschikbaar:  per direct

Wij zoeken een nieuwe collega! In de functie van Game Guru heb je verscheidene taken te doen. Dit zorgt ervoor dat je je nooit zult vervelen en elke dag is weer anders.

Als Game Guru heb je veel verstand van bord en kaartspellen en kan je de gasten die komen de meerderheid van onze spellen makkelijk en overzichtelijk uitleggen. Ook heb je ervaring of aanleg voor horeca en de daarbij horende gastvrijheid. Zo ben je de ene minuut speladvies aan het geven en even later een biertje aan het serveren. 

  • Je hebt een voorliefde voor de horeca
  • Je houd van bord- en kaartspellen en hebt al een brede kennis op dit gebied. 
  • Je kan op sommige momenten alleen werken en toont eigen initiatief. 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Het maakt jou niet uit op welk uur van de dag je aan het werk bent, ook in het weekend maar nooit na half 1 's avonds. 
  • Je hebt een hart voor het concept en onze missie om iedereen een paar uurtjes van zijn telefoon af te houden en even met elkaar de wondere wereld van de niet digitale spellen te ontdekken. 
  • Je bent flexibel.
  • Je bent woonachtig in of rondom Den Haag of Haarlem

Interesse? 

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief en motivatie voorzien van CV naar: Spellenhuis, ter attentie van Jordy Janssen, Torenstraat 142, 2513 BW Den Haag of mail naar j.janssen@spellenhuis.nl. Ook voor vragen kun je bij Jordy Janssen terecht: j.janssen@spellenhuis.nl. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.spellenhuis.nl