Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Verzenden & Afhalen

Levertijden
Voor de producten die op de site staan als voorradig gelden de volgende levertijden binnen Nederland en België. De bestelling wordt pas verzonden wanneer alle producten in de bestelling klaar liggen om verzonden te worden.

Wij versturen alle bestelling tijdens werkdagen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 dan heb je het de volgende dag in huis.

Bestel je op maandag voor 16:00 => dinsdag in huis
Bestel je op dinsdag voor 16:00 => woensdag in huis
Bestel je op woensdag voor 16:00 => donderdag in huis
Bestel je op donderdag voor 16:00 => vrijdag in huis
Bestel je op vrijdag voor 16:00 => zaterdag in huis
Bestel je op zaterdag => dinsdag in huis
Bestel je op zondag => dinsdag in huis

Indien een product niet voorradig is, dan is de levertijd gemiddeld 3-5 werkdagen. Producten die voorbesteld zijn worden pas geleverd op de releasedatum. Het kan voorkomen dat een product een langere levertijd heeft dan aangegeven. Dat kan komen doordat het product opnieuw in productie is of doordat het is uitverkocht. In dat geval stellen we je tijdig op de hoogte van de verwachte levertijd.

Afleveren op een ander adres

Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een andere afleveradres dan het factuuradres. Dit is handig als je de bestelling wilt verzenden voor een verjaardag. Wij pakken eventueel ook bestellingen in als cadeau.

Track & Trace

Wanneer je bestelling door ons is verzonden, dan krijg je een email met de track & trace link erin. Zodat je kunt terug zien waar het pakket zich bevindt.

Afhalen in de winkel

Mocht je een product in de winkel willen afhalen dan raden we aan de desbetreffende winkel even te bellen of te e-mailen. Dan kan de winkel het voor je apart houden als het in voorraad is. De online voorraad staat los van de winkel voorraden.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€4,95 voor bestellingen onder de €50,- binnen Nederland en België.
Gratis voor bestellingen vanaf €50,- binnen Nederland en België.

Verzendkosten naar België: € 4,95.
Verzendkosten naar Duitsland: € 9,95