Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

 • Exploding Kittens spel

  Het leukste Partyspel

  Exploding Kittens

 • Pratyspel top 10

  Top 10 Partyspellen

 • Dixit spel

  het mooiste partyspel

  Dixit bordspel

Exploding Kittens

Explosies en katten, wat heb je in het leven nog meer nodig? Misschien bier. Dat komt goed uit want met een drankje wordt het Exploding Kittens spel nog leuker.
Een snel spel waarbij je er uit ligt als je een exploderende kat trekt. Om dit te voorkomen, kan je een handkaart spelen.. Nu kan je bijvoorbeeld de volgorde van de trekstapel beïnvloeden of een andere speler een kaart voor je laten trekken.
De laatste overgebleven speler is de winnaar.

Dixit

Een erg vriendelijk bordspel met ontzettend mooi artwork. Je probeert door de juiste associaties te maken, er achter te komen welke kaart je medespeler bedoelde.
De speler die aan de beurt is, zegt een woord en legt dicht een kaart op tafel. De andere spelers leggen er een kaart bij, kaarten worden geschud en open gelegd. Op welke kaart sloeg dat woord dat de speler die aan de beurt is net heeft gezegd? Door op de goede kaart te stemmen kan je punten verdienen.
Voor Dixit zijn een redelijk wat uitbreidingen met allemaal nieuwe kaarten. Dixit Revelations en Dixit Memories vind ik zelf de mooiste.

Codenames

Het leukst met iets grotere groepen, vanaf 4 personen. Woorden kaartjes liggen in de grid van 5 bij 5 op tafel en de juiste kaartjes moeten geraden worden. Beide teamcaptains (team rood, team blauw), geven aanwijzingen aan hun team over welke kaartjes er geraden moeten worden. Een aanwijzing mag maar 1 woord zijn en de captain mag er bij zeggen op hoeveel kaartjes de aanwijzing slaat. BV de aanwijzing van de captain van team blauw “postbode, twee kaartjes”. Misschien kan dat wel slaan op “brief” en “postbus” denken de teamleden. De kaartjes die goed geraden zijn, worden afgedekt. Zijn alle kaartjes van dat team geraden dan zijn ze de winnaar. Naast de basisversie, is er ook nog Codenames Pictures en Codenames Duet (aanrader voor twee spelers).

30 Seconds

Stress, paniek en chaos staan centraal in het 30 seconds bordspel. Verdeel de spelers in twee team. Om beurten proberen krijgen de spelers een kaart met 5 woorden, nu proberen ze hun teamgenoten deze woorden te laten zeggen. Je moet de woorden omschrijven, in
totaal heb je maar 30 seconden om dit voor elkaar te krijgen. Snel uit te leggen, erg leuk om te spelen en hilariteit gegarandeerd.
Doen er jongere spelers mee, dan is 30 Seconds de Everyday Life  editie een aanrader.

Hint

is wat minder stressen want nu heb je 1 minuut om te omschrijven, tekenen of neuriën. Op een kaart staat een onderwerp. Het onderwerp is bij iedereen bekend, bv muzieksoorten. Op het kaartje staat welke muziekstijlen er geraden moeten worden maar er staat er ook een in het rood op. Deze mag niet geraden worden anders dan stopt de beurt.