Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Samenwerkingsspellen (Coöperatief)

Niet tegen elkaar maar samen tegen het spel. Winnen van het spel doe je samen of als de samenwerking niet goed gaat....verliezen.
 • Pandemic bordspel bestellen categorie

  Pandemic

 • Sleeping Gods spel NL

  Ga aan boord bij het bordspel

  Sleeping Gods NL

 • De Avonturen van Robin Hood Bordspel

  samenwerken in

  De avonturen van Robin Hood

Coöperatieve spellen

Pandemic is een coöperatief bordspel dat 15 jaar geleden doorbrak bij het grote publiek. Wat ons betreft is dat helemaal terecht. 

Pandemic is niet alleen een top spel maar het heeft ook voor een kickstart gezorgd van het genre van samenwerken in bordspellen. Voor jong en oud zijn er de afgelopen jaren veel spellen bij gekomen waarbij je met zijn allen wint of verliest. 

Magic Maze en het Verboden Eiland zijn leuke familiespellen. Als iedereen aan tafel 12+ is dan adviseren we Paleo en Harry Potter Hogwart Battle of Codenames Duet (voor 2).

De adventure Coop spellen zijn erg in opkomst. De bekendste voorbeelden hiervan zijn ​De Legenden van AndorRobinson Crusoe Adventures on the Cursed Island en Pandemic Legacy (met Pandemic 0 beginnen is ons advies) maar ook Time Stories en Dead of Winter zijn aanraders.

 


Escape Room Spellen

Ook de Escaperoom bordspellen zijn erg populair. Hierin probeer je vaak te ontsnappen met je groep. De Exit reeks is misschien wel de bekendste maar ook de Unlock serie hoort hierbij (in 1 unlock zitten 3 afzonderlijke verhalen). 

Escaperooms gaan niet alleen om ontsnappen maar ook om het oplossen van bijvoorbeeld misdaden. Voorbeelden hiervan zijn is de Micro Macro serie (winnaar Duitse spellenprijs) en Sherlock Holmes Consulting Detective.