Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Kaartspellen

Vind hier de leukste kaartspellen voor familie en vrienden. Of je nou opzoek bent naar een familiekaartspel of een kaartspel voor experts. Je vindt ze hier.
 • Arkham Horror

  Tip: Voor gevorderde

  Arkham Horror LCG

  Bestel hem hier
 • dominion

  Guru's tip: Voor 2 tot 4

  Dominion kaartspel

 • munchkin

  Versla monsters en verraad je vrienden

  Munchkin

  Waarschuwing: Verslavend

Kaartspellen zijn er in vele maten en soorten.

Speelkaarten

De klassieke speelkaarten hebben twee verschillende maten. Kaarten voor bridge, klaverjas, hartenjagen en vele andere spellen zijn iets smaller en worden bridge kaarten genoemd. Pokerkaarten zijn iets breder en worden voor de casino spellen gebruikt, zoals blackjack en poker. Bij Bridge, Klaverjas heb je meer kaarten in je hand zitten dan bij Poker of Blackjack en het speelt dus makkelijker als de kaarten wat smaller zijn. Behalve de maat is er geen verschil tussen Bridge en Pokerkaarten.

Kaartspellen klein

Er zijn ontzettend veel leuke kaartspellen bijgekomen de laatste jaren zoals De CrewTenLove Letter om er een paar te noemen. Ontzettend leuke kadootjes voor een klein prijsje. Natuurlijk kom je met een wat bekender kaartspel ook goed voor de dag zoals BoonanzaUnoPhase 10 en Ligretto. Met een wat bekender spel, loop je wel de kans dat ontvanger hem al heeft.

Kaartspel groot

Er zijn maar weinig bordspellen waar er geen kaarten bij gebruikt worden. Waar de grens tussen bord en kaartspel ligt is ook voor ons onduidelijk. Het is niet zo dat kaartspellen altijd kleine sneller spelletjes zijn. Arkham Horror the Card Game en Dominion zijn beide grotere spellen met vooral kaarten.   zit in een wat kleiner doosje maar hier zijn heel veel uitbreidingen voor verkrijgbaar dit zelfde geld voor Hero Realms.

Party spelletjes

Vaak zijn de party spellen ook kaart spellen. Voorbeelden hiervan zijn Taco Cat Goat Cheese Pizza en Kakkerlakken Salade. Dit zijn reactiespel waar je het als volwassene het niet gaat winnen van de kinderen. Of de kaartspellen waar je kinderen zeker niet aan tafel wilt hebben zoals Cards Against Humanity of Exploding Kittens Not Suitable for Work.
Bij het Spellenhuis vind je kaartspellen in vele maten en soorten. Voor jong en oud, veel of weinig spelers, serieus of wat minder serieus.