Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Breinbrekers

Smartgames, Rubik’s en allerlei verschillende breinbrekers te koop. Voor 16:00 besteld is morgen puzzelen.

Breinbrekers oplossen

Even rustig ademhalen, innnn en dan weer uuuit. De breinbreker door het raam gooien is niet de beste oplossing. 
Dit gevoel zal voor vele van ons herkenbaar zijn als je met een Rubik’s kubus of met een Smart Game voor je zit. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je hem zelf oplost maar als je er echt niet uitkomt dan kan je op internet vast en zeker de oplossing vinden. 
De Smart Games hebben een heleboel verschillende opdrachten en deze puzzels zijn oplopend in moeilijkheid. In de meeste varianten zitten 100+ verschillende opdrachten. Begin je met puzzel 50 en is die te lastig. Doe dan even een stapje terug naar bijvoorbeeld opdracht 25 en doorloop de puzzels een voor een. Als je dan bij 50 bent zal je zien dat je er nu weinig problemen mee hebt. Je traint je zelf op tot de oplossingen te komen.

Breinbrekers volwassenen kopen

De breinbrekers zijn op basisscholen erg populair maar ook volwassen belever er erg veel plezier aan. De puzzels die geschikt zijn voor 8 jarige en ouder zijn geschikt voor volwassenen. Dit komt omdat het doel eenvoudig is maar hoe je daar moet komen niet. Bovendien doen kinderen in abstracte denkprocessen niet veel onder ten opzichte van volwassenen. Vaak kunnen kinderen zich ook beter concentreren als de puzzel ze eenmaal te pakken heeft. De ouders zitten vaak met een hoofd bij het avondeten en de was.

Breinbreker puzzel bij Spellenhuis

Bij het Spellenhuis hebben we een ruim assortiment aan puzzels en breinbrekers. Zowel breinbrekers die 1 oplossingen hebben als de breinbrekers die vele verschillende opdrachten en uitdagingen hebben. Meestal wordt aan een breinbreker met meer opdrachten langer plezier beleeft. De Smart Games hebben dit allemaal, bovendien zijn ze goedkoop. Je krijgt veel voor weinig en dat maakt ze erg geschikt als kado.