Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Trading Cards

Vind hier alles wat je nodig hebt voor trading cards zoals Lorcana, Pokemon, Magic en Yu-Gi-Oh. Zo hebben we hoesjes, mappen, deckboxen en playmats. Ook organiseren wel elke week toernooien voor verschillende kaartspellen.

  • Lorcana kaarten kopen doe je bij het Spellenhuis.nl

    Disney Lorcana

  • Pokemon kaarten kopen

    Pokemon

  • Magic-Kaarten

    Magic

Pokémon Trading Card Game

De TCG van Pokémon is al vele jaren erg geliefd bij spelers en verzamelaars. Bij het Spellenhuis hebben we de nieuwste Pokémon pakketten , booster boxen en Elite Trainer boxen in de aanbieding.

Zoek je een Vmax, Shiny Pikachu of Greninja?  Bij ons zit je goed. Niet alleen om Pokémonkaarten te verzamelen maar ook om te spelen. We hebben een ruim assortiment aan deckshoesjes voor je kaarten en deckboxen. Kijk in de agenda wanneer het volgende Pokémon toernooi is. We hopen je daar te zien.

Magic the Gathering Kaarten

Magic is de trading card game die wereldwijd het meest gespeeld wordt. Er zijn veel verschillende formaten om MTG te spelen, Commander, Modern, Pioneer, Boosterdraft en natuurlijk de Prerelease. In onze cafés organiseren we dagelijks Magic toernooien, kijk in de agenda voor de details.

Voordat je kan gaan spelen heb je wel kaarten nodig. Bij ons vind je het allemaal, Commander DecksBooster BoxenDraft boosters, Set Boosters. Om je kaarten goed te beschermen, is het verstandig om met hoesjes te spelen. Voor Magic heb je de standaardmaat sleeves nodig.  Deckboxen, mappen en pagina’s voor in ringband mappen hebben we ook te koop.

Lorcana Kaarten

Disney Lorcana, is de trading card game waar Micky het opneemt tegen the Kings of Olympus of Mulan tegen Robin Hood. De bekende personages uit de Disney films zullen allemaal voorbij komen. Er zijn Starter Decks, boosters en boosterboxen maar ook Trove, een samenstelling van boosters, deck boxen, tokens en meer.

Kijk ook naar de agenda van het Spellenhuis om te zien wat we allemaal organiseren aan Lorcana evenementen.
Yu-gi-oh Kaarten

Er zijn 3 grote TCG’s en daar hoort YGO zeker bij. Het Spellenhuis is erg actief met Yu Gi Oh. Wekelijks organiseren we toernooien en evenementen. Zie de agenda.

Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment aan Yu Gi Oh producten: BoosterboxenDecksSpecial EditionsTin’s en zelfs yu-gi-oh mokken. We hebben het allemaal te koop. Ook voor hoesjes (Small Sleeves) voor YGH, deckboxen en speelmatten ben je bij ons aan het goede adres.

Digimon Kaarten

De Digimon tcg is een kaartspel dat sterk in opkomst is. Het wordt steeds vaker aan de keukentafel gespeeld. Voordat je kunt gaan spellen heb je natuurlijk wel wat kaarten nodig. De beste manier om te beginnen is door een Digimon Deck te kopen. We hebben ook een ruim aanbod aan boosters, booster boxen van de laatste en iets oudere series. 

Bij het Spellenhuis zijn we inmiddels ook begonnen met Organised Play voor de Digimon Card Game, zie de agenda voor de details.

De Standaard Sleeves is de goede maat hoesjes voor Digimon.

Flesh and Blood kaarten

Niet alleen kiwi’s komen uit Nieuw-Zeeland maar ook de Flesh and Blood Card Game. Deze tcg speelt zich af in een middeleeuwse fantasy setting. 

Bij het Spellenhuis vind je de Flesh and Blood Decks, Boosters en Booster Boxen.