Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Puzzels

Snel een puzzel nodig? Bekijk ons grote assortiment aan legpuzzels, breinbrekers en Escape Room Puzzels. Lage verzendkosten.

 • Puzzel wat zij zien

  Wasgij Puzzels

  Altijd een verrassing

 • Unlock bordspellen

  Ontsnappen aan tafel

  Escape Room

  Red jij het binnen de tijd?

 • Opzoek naar meer uitdaging?

  Breinbrekers

  Voor de gevorderde puzzelaar

Legpuzzels

Even het hoofd leeg maken en/of tot rust komen met een leuke legpuzzel op tafel. Bij het Spellenhuis hebben we een ruim aanbod aan Jan van Haasteren puzzels, Wasgij puzzelslegpuzzels van 1000 stukjes of zoekt u een puzzeltje van 500 stukjes. Ravensburger, Jumbo, Heye of Magic Puzzle Company? We hebben alle grote merken te koop.

Breinbrekers

De Rubik's Cubes is misschien wel de bekendste breinbreker puzzel en daar zijn best veel varianten van. 
De puzzels van Smart Games zijn ongetwijfeld de meest gespeelde. Op iedere basisschool en kinderopvang vind je de kinderversies van hun spellen. Voor de volwassenen is er ook een groot assortiment. Een Smart Games Puzzel heeft altijd een heleboel verschillende manieren om op te lossen. Het ingesloten boekje geeft aan hoe je moet beginnen en ze worden steeds moeilijker. Heb je de laatste opgelost dan ben je echt heel Smart.
Wil je het liever iets meer traditioneel dan zijn er ook nog de houten breinbrekers. Deze zien er erg mooi uit maar hebben wel vaak maar 1 oplossing.

Escape Room Spellen

De bordspel Escape Rooms worden steeds leuker en er zijn ondertussen best veel verschillende smaken.
De Exit spellen worden het meest verkocht. Je kan ze alleen of met meer mensen spelen. Ze hebben verschillende moeilijkheidscategorieën. Standje 5 is het hoogst en die zijn echt ingewikkeld. Ze zijn ook erg populair als cadeautjes.
De Unlock reeks geeft het meest waar voor je geld. In iedere Unlock zitten 3 verschillende Escape Rooms en verschillende moeilijkheidscategorieën. 
De Undo spellen reeks is net even iets anders omdat deze in een bepaald tijdspad afspeelt. Je hebt een kaart waarop een bepaalde situatie is beschreven. Gezamenlijk moeten jullie erachter zien te komen hoe dit is gebeurd.