Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Pokemon Boosterbox

Het grootste assortiment aan Pokemon boxen, Boosters en Pokemon Boosterboxen vindt het bij het Spellenhuis

Pokemon Boosterbox Kopen

In een Pokemon Box zitten 36 boosters. Een Boosterbox van Pokemon is de meest voordelige manier om je kaarten te verzamelen


Pokemon pakjes

In een pokemon pakje zitten 10 kaarten, 6 common, 3 uncommon en 1 rare card. Bovendien vind je in iedere booster 1 energie card en een code card voor het online spel van pokemon.
Vier keer per jaar geeft de Pokémon Company een nieuwe serie uit. In iedere nieuwe set zitten ongeveer 200 pokemon kaarten. Deze kaarten nieuwe kaarten kan je in verschillende manieren kopen. Je vindt ze in de Pokemon Decks, Boosters, Booster Blisters, Elite Trainer Boxen en de Boosterboxen.


Prereleases

De week voordat een nieuwe serie uitkomt zijn er altijd de prereleases, dat is altijd een groot feest voor iedere speler. In pokemon winkels worden er dan pokemon toernooien gehouden met de set die op dat moment nog niet uit is. Iedere deelnemer krijgt dan een prerelease pack, daar zitten 5 normale booster packs van de nieuwe set in en 1 speciale. Daar maak je dan een 40 kaarten deck van en hier speel je het toernooi mee. Natuurlijk kan je bij het Spellenhuis ook Prereleases spelen. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende Pokemon Toernooi.

Speciale Pokemon Pakketten 

Tussen de series door komen er ook allerlei Pokemon pakketten uit. Hier zitten altijd een aantal pakjes in van de laatste series maar de knaller is iedere keer iets speciaals. Een grote Vmax. GX,V, een speciale uitvoering van Pikachu of Greninja.


Pokemon Deckboxen, Sleeves en Mappen

Heb je een maak een paar top pokemon kaarten, dan moet je ze natuurlijk wel goed beschermen. Het is verstandig om je verzameling in mappen te bewaren. De kaarten waarmee je speelt, kan je het best in hoesjes stoppen. Je gesleevde kaarten kan je dan op bergen in een deckbox