Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Dungeons and Dragons Spellbook Cards

De D&D Spellbook Cards zijn een handige aanvulling voor een avondje Dungeons and Dragons. De kaarten geven een duidelijke weergave voor de verschillende karakters van DnD. En zijn bedoeld om de DM en de spelers op weg te helpen.

De kaarten zorgen er namelijk voor dat je tijd bespaard en alle nodige informatie snel binnen handbereik hebt. Elke class heeft zijn eigen deck die bestaan uit meer dan honderd spell cards. Verder variëren de spells ook van levels zodat alle spelers de juiste kaarten kunnen toepassen. In de decks vind je verschillende spreuken en vaardigheden. 

Iedere kaart komt met een duidelijke omschrijving zodat je de spreuken makkelijk kan leren en voorbereiden. De ene kant van de kaart geeft de level van de spreuk aan en de andere kant de omschrijving. Op deze manier zijn de kaarten makkelijk te sorteren op level van jouw personage. De kaarten zijn ook zo gemaakt dan ze lang meegaan en niet snel beschadigen. Ook zijn er kaarten voor verschillende monsters die je op jou pad tegen kan komen. 


De decks zijn verkrijgbaar voor monsters van level 0 t/m 5 en 6 t/m 16. In totaal zijn er 251 monsters omschreven.

De kaarten laten de spelers het monster zien die ze tegen komen maar zorgen er ook voor dat er niet te veel informatie weg wordt gegeven. 

Kortom de Spellbook Cards zijn een ideale ondersteuning en helpen je op weg tijdens jouw avontuur! 


- Dungeons and Dragons 

-DnD Core Books

- D&D Adventures

-Sourcebooks Dnd

- Acccessoires