Pathfinder

Het grootste aanbod aan Pathfinder books en meer. Voor 16:00 besteld is morgen in huis.

Pathfinder rollenspelen kopen


Bij het Spellenhuis hebben we het grootste aanbod van Pathfinder boeken. Wil je met Pathfinder beginnen dan het is Pathfinder Core Rulebook de beste keus. Hier in vind je alles om een avontuur te kunnen beginnen. Zowel voor spelers als voor de gamemaster. Voor de Game Master is het ook altijd handig om een Bestiary book bij de hand te hebben. Want hier vind je vele verschillende monsters en andere tegenstanders. Er zijn Bestiary boeken met allerlei verschillende creatures er en en met hun achtergronden.

Pathfinder sinds 2010 de grote tegenhanger van Dungeons and Dragons en de nummer twee verkochte Role Playing Game. De vierde editie van DnD was geen groot succes en Paizo (de uitgevers van Pathfinder) had dit snel door. 
Met Pathfinder hebben zij een  RPG gemaakt  die naadloos aansluit op D&D derde editie. Het gevolg was dat heel veel RPG spelers Pathfinder hebben leren kennen en waarderen. Ook zijn er veel nieuwe nieuwe spelers bijgekomen en zijn ingestapt met Pathfinder. Vanaf 2011 ™ 2014 was Pathfinder zelfs het meest verkochte Role Playing Game. Inmiddels heeft Dungeons and dragons de kop positie wat betreft de de gootste rpg weer teruggepakt maar Pathfinder is nog steeds een stevige nummer twee.

Wij je gaan beginnen met Pathfinder, dan is de Beginner Box de beste manier. Hier zitten kant en klare character sheets in n een avontuur voor de Game Master. Ook zit er een set polydice in. Dit zijn dobbelstenen voor veel Role Playing Games gebruikt worden. Een setje dice bestaat uit 20,12,10,8,6 en een 4 zijdige dobbelstenen bovendien zit een 10 zijdige debbelsteen in met tientallen deze gebruik je samen met de normale d10 om percentages te rollen. Een setje dobbelstenen is wel weinig voor een hele groep, hier vind je er meer.