Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Yu-Gi-Oh Kaarten

Hier vind je alles over Yu-Gi-Oh kaarten. Wij hebben boosters, boosterboxen, structure decks en meer. Ook organiseren welk elke week Yu-Gi-Oh toernooien

 • Koop Valiant Smashers

  Yu-Gi-Oh:

  Valiant Smashers

 • 25th anniv Yu-gi-oh kopen

  Yu-Gi-Oh

  25th Anniversary

  Rarity Collection

 • Spellenhuis Haarlem

  Yu-Gi-Oh Toernooien

  Speel mee met onze middagen voor Yu-Gi-Oh!

  Reserveer nu

Yu-Gi-Oh Kaartspel

Yu-gi-oh is de Trading Card Game van Konami en is al jaren enorm populair.

Bij het Spellenhuis zijn we heel actief met Ygh. Bij ons kan je terecht voor het spelen van toernooien en voor het kopen van kaarten.

Yu-Gi-Oh Decks

Om met het spel te beginnen, heb je een deck nodig van minimaal 40 kaarten. Je kan er zelf één samenstellen of een kant- en- klaar deck kopen. Veel Ygh spelers kiezen ervoor om gelijk 3x hetzelfde deck te bestellen. Uit iedere deck halen ze de top kaarten en maken daar een 40 kaarten deck van. 

Yu-Gi-Oh Boosters

Met de kaarten uit een pakje kan je je deck beter maken. Iedere serie heeft zijn eigen thema aan kaarten. Met een booster is het altijd een verrassing wat je precies krijgt maar je hebt wel ongeveer een idee wat je te wachten staat. In iedere booster van een reguliere serie zitten: 9 kaarten, 7 commens, 1 rare, 1 super rare of een hogere kaart.

Yu-Gi-Oh Boosterboxen

Wil je het gelijk goed aanpakken dan doe je dat met een boosterbox. In een box van een reguliere serie zitten 24 boosterpacks. Met zoveel pakjes is het zo goed als zeker dat je er minimaal een Ultra Rare uit krijgt.


Yu-gi-oh Special Boxen

Ieder jaar komt Konami wel met een paar speciale Yu-Gi-Oh sets. Voorbeelden hiervan zijn de Maximum Gold series en de Speed Duel sets. Vaak gaat het om gelimiteerde sets. Als er iets aan komt, wacht dan niet te lang met bestellen want voor je het weet is het op.

Toernooien

Heb je zin om te duelleren, kom dan langs bij één van de Yu-gi-oh toernooien die het Spellenhuis organiseert. Het weekend voordat er een nieuwe serie uitkomt, stijgt de spanning. Het is dan weer tijd voor de Sneakpeek Toernooien. Je krijgt dan van ons 5 pakjes. Hier maak je een 20 kaarten deck van en daar speel je het toernooi mee. Aan het eind krijgt iedere deelnemer nog een bonus booster. Heb je het heel goed gedaan dan valt er nog meer te winnen.

Accessoires

Om een beetje goed voor de dag te komen als je gaat spelen of ruilen, dan moeten je kaarten natuurlijk wel netjes verzorgd zijn. De kaarten van je deck zitten netjes in hoesjes ( Ygh is net wat smaller dan de meeste kaartspellen, gebruik hiervoor de Small Sleeves) en het deck in een deckbox. Je ruilkaarten in mappen en eventueel is een speelmat ook wel fijn.


Andere Trading Card Games

Magic the Gathering

-Disney Lorcana

- Pokemon