Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

D&D Source Books

- Dungeons and Dragons

-DnD Core Books

- D&D Adventures

-Accessoires

-Spellbook Cards

DnD achtergrond verhalen

Heb je je ooit wel eens afgevraagd wat het verschild tussen een rode en een goude draak is? Of wilde je altijd al alles weten wat er maar te weten valt over plekken zoals Ravnica, of over de verschillende rassen en klassen in de wereld van Dungeons and Dragons? Denk jij alles te weten over de verschillende spells, monsters, opties etc. in dnd, of heb je nog het een en ander te leren?

De verschillende source books van dnd hebben de antwoorden op al jou brandende vragen. Tjokvol met informatie, zijn deze boeken een belangrijke aanvulling aan het arsenaal van elke toegewijde dungeons and dragons speler. Maak de beste en meest geïnformeerde keuzes over welke spells en cantrips je zal kiezen bij je volgende level up door je van te voren goed in te lezen in een van de sourcebooks, of haal als dungeon master belangrijke informatie en feiten uit deze boeken voor het bouwen en detailleren van je volgende campaign. Verdiep jezelf in de klassieke regels en opties die dungeons and dragons te bieden heeft, of ontwikkel jezelf nog verder als speler of DM en duik in Xanathar's Guide to Everything en maak jezelf vertrouwd met alle nieuwe regels en mogelijkheden die op je pad komen.

Er zijn genoeg boeken om uit te kiezen, dus wat je ook maar wil weten, er is er vast een bij die precies de juiste informatie aan je blootlegt. Met deze boeken vol met informatie over alle wonderbaarlijke onderwerpen die je tegen zou kunnen komen in een dnd campaign ben je niet meer te stoppen, dus koop snel je eigen source book en verras je party met je uitgebreide kennis over tientallen onderwerpen en laat iedereen zien dat je een echte dungeons and dragons expert bent.