Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Koop het samen met
+
Dungeons & Dragons: Player's Handbook
+
Dungeons & Dragons: Monster Manual
Dungeons & Dragons: Dungeon Master's Guide
Was: € 134,85  (10% korting)
Prijs voor alle: € 121,37  %
Details
Dungeons & Dragons: Monster Manual
1x Dungeons & Dragons: Monster Manual (Prijs: € 44,95 )
+
Dungeons & Dragons: Player's Handbook
 RPG Dice set (7) Blended in paars/rood/blauw
Was: € 56,90  (10% korting)
Prijs voor alle: € 51,21  %
Details
Productinformatie "Dungeons & Dragons: Player's Handbook"

De Player's Handbook (PHB) is voor velen hét startpunt om Dungeons and Dragons te gaan spelen. (vaak afgekort tot D&D of DnD)

Voor je de Players handbook koopt is het wel fijn om te weten: wat is Dungeons and Dragons? D&D is een rollenspel dat over het algemeen aan een tafel wordt gespeeld, maar kan eventueel ook online worden gehouden. D&D is een spel van de verbeelding in een middeleeuwse fantasy setting zoals Lord of the Rings bijvoorbeeld. 

 

Stel je voor: Je loopt door een bos, nog nat van het ochtenddauw, en zonnestralen van een zachte zon schijnen door de bladeren. Je bent samen met twee van je beste vrienden onderweg naar de volgende stad voor het oogstfestival en je kijkt uit naar een dag vol dans en gelach. Op dat moment valt de steeds dichter wordende mist je op en geschreeuw en geluiden van een gevecht lijken jouw kant op te komen. Wat doe je?

Dit kan een voorbeeld zijn van hoe jouw verhaal begint. De Dungeon Master, of DM, is degene die het spel leidt en de toon van het verhaal zet. Jij en je vrienden als spelers maken de keuzes in dit verhaal. Het fijne van D&D is dat je niet binnen de lijntjes hoeft te kleuren en je vrij bent, in overleg met de DM en andere spelers, om te doen wat je wilt! Dit alles terwijl je je inleeft in de rol van een krachtige held of juist een verlegen muzikant die nog niet zo goed weet wat hun plek in de wereld in. 

D&D is een spel waar je in principe vrij weinig voor nodig hebt. De basis bestaat uit: Een DM, een aantal spelers en dobbelstenen. Maar om de regels van het spel te leren, die het spel zijn tactische en gelukselement geven, is het zeer aan te raden de boeken te kopen. Het zit al in de naam maar de player's handbook is specifiek gemaakt voor de spelers. In dit boek staan alles wat je moet weten om te beginnen met spelen. Zo wordt er beschreven welke rassen je kan spelen: Elven, dwergen, draken-mensen en nog veel meer! Ook staan alle classes in dit boek want als je draken wilt verslaan moet je ook goed kunnen vechten!

Dus ben jij een cleric, een persoon met magische krachten gegeven door jouw god, een monk, enorm goed in hand to hand combat of sta jij als fighter met een zwaard aan de frontlinie? De Player's Handbook geeft verder alle regels voor vechten, magie en het "levelen" van jouw karakter. Alles wat je nodig hebt om te beginnen staat er in, tijd om je vrienden te verzamelen en de helden van het land te worden!

Fabrikant "Wizards of the Coast"
Hier vind je alles van Wizards.
Taal: Engels

1 van 1 beoordelingen

4 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


29 oktober 2022 11:39

Goede basis uitleg

De Dungeons & Dragons Player's Handbook is het belangrijkste regelboek voor het Dungeons and Dragons tabletop role playing game. Het bevat regels voor het maken en verbeteren van karakters, achtergronden en vaardigheden, ervaringen en uitrusting, spreuken en nog veel meer. Het is een essentieel hulpmiddel voor spelers maar de Dungeon Masters (DMs) kan niet zonder. Over het algemeen wordt de Player's Handbook zeer gewaardeerd als een goed geschreven en uitgebreide gids voor het spelen van D&D. Het is een must-have voor elke speler die een personage in het spel wil maken en spelen, en het biedt DMs een schat aan informatie en middelen om een campagne te leiden. De lay-out en opbouw van het boek zijn gemakkelijk te volgen, de schrijfstijl is duidelijk en helder (wel in het engels). Een van de sterktes van de Player's Handbook is de brede range aan characters opties die het biedt. Spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan rassen, klassen en subklassen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en eigenschappen. Het boek bevat ook een rijkdom aan achtergrond- en personage ontwikkelingsopties, waardoor spelers volledig uitgewerkte en echte personages kunnen ontwikkelen. Over het algemeen is de Dungeons & Dragons Player's Handbook een fantastisch hulpmiddel voor iedereen die het spel wil leren kennen. Het is een essentieel onderdeel van elke D&D-bibliotheek en het belooft urenlang plezier en eindeloze mogelijkheden biedt. Patrick ten Hoorn Spellenhuis

Hoe begin ik met Dungeons and Dragons?


Hoe begin ik met Dungeons and Dragons?