Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Lord of the Rings en Magic, echt waar?

Ja echt waar. De volledige naam van de serie is MTG Lord of the Rings: Tales of Middel Earth. Een wat lange naam, waarschijnlijk wordt dat in de volksmond Magic Lotr. Deze serie wordt uitgegeven door Wotc in het Universes Beyond project. Eerder waren er al andere grote IP´s aan de beurt zoals Walking Dead en Warhammer 40.000.


Natuurlijk organiseren we bij het Spellenhuis heel veel Magic evenementen en toernooien, ook voor deze Lot set. Bekijk het hele Magic programma in onze agenda.

Lotr Magic the Gathering kopen

Voor wie is deze Lotr Magic set bedoeld?

De liefhebbers van Magic en Lord of the Rings of een van die twee. In sealed komt deze set helemaal tot bloei. Zowel in draft als in sealed deck (wat gespeeld wordt in prereleases).

Het power level lijkt niet heel hoog te liggen. Deze set mag niet gespeeld worden in Standard maar wel in Modern, Legacy, Commander en Pauper

Het is natuurlijk ook geweldig als Frode het opneemt tegen Golem. Misschien komt deze serie nog wel het best tot zijn recht als op zichzelf staand in Commander.


Welke producten komen er voor uit?

Dat s een hele lijst

  • Draft boosters en boosterboxen (36 pakjes)
  • Set boosters en set booster boxen (30 pakjes)
  • Collector boosters en Collecter boosterboxen (12 pakjes)
  • Jumpstart boosters en boosterboxen Jumpstart (18 pakjes’
  • Bundels en de Gift Bundels
  • De Commander Decks in 4 varianten
  • De Lotr Starter Kit

Magic/Lotr bestellen doe je hier

Moet ik investeren in Lotr Magic?

Nee, bij het Spellenhuis vinden we dat kaarten gespeeld moeten worden en niet op zolders moeten liggen te verstoffen, hopend op een rendement.

Koop je toch deze Magic serie en laat je hem dicht dan is de kans aanwezig dat het een collectors item wordt. De prijs is al aan de hoge kant, of er nog veel bij gaat komen, kan je je afvragen.