Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Productinformatie "Sky Team NL - Bordspel"

Sky Team is een coöperatief spel, voor twee spelers, waarin je als piloot en co-piloot achter de stuurknuppel zit van een groot verkeersvliegtuig. Je doel is om goed samen te werken als team en het vliegtuig te veilig landen op verschillende luchthavens over de hele wereld.

Om het  vliegtuig te landen, moet je stilzwijgend je dobbelstenen toewijzen aan de juiste ruimtes in je cockpit om de as van je vliegtuig in evenwicht te brengen, de snelheid te regelen, de kleppen uit te zetten, het landingsgestel in gereedheid te brengen, contact op te nemen met de verkeerstoren om jullie vluchtpad vrij te maken, en zelfs een beetje koffie te drinken om je concentratie genoeg te verbeteren om de waarde van je dobbelstenen te veranderen.

Als het vliegtuig te veel kantelt, te weinig snelheid heeft, de luchthaven voorbij vliegt of botst met een ander vliegtuig, verlies je het spel... en je vliegbrevet... en waarschijnlijk je leven.

Van Montreal tot Tokio biedt elke luchthaven zijn eigen set uitdagingen. Let op voor de turbulentie, want dit kan een hobbelige vlucht worden!

Fabrikant "999 Games"
Hier vind je alles van de uitgever 999 Games
Aantal spelers: 2
Leeftijd: 12+
Soort spel: Bordspel, Samenwerking
Speelduur: 20 min
Taal: Nederlands

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Review van het 2 spelerspel Sky Team


Sky Team, krijgen wij het vliegtuig veilig geland?

Andere geweldige spellen voor 2

Splendor Duel NL/FR

€ 26,95 
19.52 %
It's A Wonderful Kingdom NL

€ 24,95  Was: € 31,00 
Watergate - Bordspel [NL]

€ 24,95