Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Productinformatie "Secret Hitler: Deluxe editie - Kaartspel"

Secret Hitler is een social deduction spel voor 5 tot en met 10 spelers. Het doel is om Hitler te vinden en te stoppen. Tenzij je zelf Hitler bent of een van zijn BFF’s natuurlijk.

Secret Hitler spelregels 

De spelers worden verdeeld in de liberalen en de fascisten. Er worden dicht kaarten uitgedeelt zodat niemand van elkaar weet bij welke partij ze horen. Voordat we beginnen doet iedereen zijn ogen dicht, vervolgens doen de fascisten hun ogen open en kijken even rond. De liberalen zijn met meer maar de fascisten weten wie hun medestanders zijn. 

Gedurende het spel zijn er meerdere discussie en stemrondes. Er wordt gestemd over de presidents positie de kamervoorzitter en wie er geëxecuteerd moet worden. Zodra Hitler tegen de muur gaat of de fascisten hebben de meerderheid dan is de winnaar bekend en kan de vreugde of ellende beginnen.

Secret Hitler spel kopen

Er is vooralsnog geen Nederlandse versie van Secret Hitler maar alle spelonderdelen zijn tekstloos op de spelregels na. Wanneer je deze versie van Secret Hitler koopt en een iemand aan tafel legt de regels uit, dan zit je goed.

 

Veel plezier met dit politieke party spel 

Fabrikant "Breaking Games"
Breaking Games
Aantal spelers: 5-10
Leeftijd: 16+
Soort spel: Kaartspel, Partyspel
Speelduur: 30 min
Taal: Engels

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Secret Hitler: Deluxe editie - Kaartspel

Niet voorradig
Shit Happens

€ 24,95 
Exploding Kittens NL

€ 24,95