Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Wingspan

Wingspan - Review


Wingspan is een feest om te spelen en niet alleen voor de vogelaar. Ieder speler heeft zijn eigen natuurgebied en je probeert de meest speciale vogels daar te krijgen.

Je natuurgebied bestaat uit drie delen, bossen, weides en watergebieden. Een Specht zal naar je bosgebied trekken en een Steltloper naar je watergebied. Ieder gebied krijgt dus zijn eigen soort vogel! Bovendien haal je uit de verschillende landschappen; verschillende zaken, voedsel, eieren en vogelkaarten.

Heb je twee vogelkaarten in de bossen liggen en laat jij de bossen afgaan, dan krijg je voedsel en gaan de vogels af. Zo kan je extra voedsel krijgen of misschien een ei.

Hoe meer vogels je in een gebied hebt liggen, hoe aantrekkelijker het is om dat gebied af te laten gaan.

De vogels zijn punten waard maar de vale gier levert meer punten op dan de kouw. Aan het eind van iedere ronde kan je extra punten scoren voor de verschillende doelen en krijg je punten voor je geheime opdrachten.

Wingspan is een van de grote hits van het moment, bovendien is de uitvoering uitstekend verzorgd. Inmiddels zijn er ook twee uitbreidingen uitgekomen van Wingspan. De Europa uitbreiding en Oceanië voor de kiwi liefhebbers.

Er is een gratis app beschikbaar “Songs of Wingspan”. Deze app maakt het geluid van de vogelkaart waar je het erboven houdt!


Auteur Patrick ten Hoorn
Eigenaarvan het Spellenhuis en Game Guru
Patrick is een van de Game Guru´s en eigenaar van het Spellenhuis.  Zijn doel is
 om ieder jaar 100 nieuwe spellen te spelen en zit al 20 jaar in het vak. Op deze manier kan hij de krenten uit de pap halen en zeker weten dat ieder klant met het juiste spel de deur uit gaat.  
Ook is hij een van de jury leden van de Nederlandse Spellenprijs. De organisatie die jaarlijkse de beste en leukst spellen bekroond.

Gerelateerde producten

6.93 %
Wingspan uitbreiding: Azie NL

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 40,95  Was: € 44,00  (6.93% korting)
Wingspan NL bordspel

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 56,95 
Wingspan uitbreiding: Oceanië NL

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 29,95 
Wingspan: Europa NL - Bordspel

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 29,95