Productinformatie "Terraforming Mars Ares Expeditie NL"
Een nieuw onafhankelijk spel dat zich afspeelt in de wereld van Terraforming Mars!In een tijd van ongekende rijkdom en vooruitgang is de Mens eindelijk klaar om zijn grenzen te doorbreken en een eerste verbinding naar de sterren te maken.Expeditie Ares is een kaartspel waar je aan het hoofd van een interplanetaire corporatie bent met als doel Mars bewoonbaar en rendabel te maken.Door gezamelijke acties et gezamelijke resolutie is TM ARes een snel en strategisch spel gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwd thema.Kunnen jullie de mensheid leiden naar deze nieuwe era?

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Intrafin> Meer producten van Intrafin
EAN: 5425037740784
Uitgever artikelnummer: INT74078
Aantal spelers: 1-4
Leeftijd: 14+
Soort spel: Bordspel
Speelduur: 60 min
Taal: Nederlands
Categorie: Bordspellen, Gezelschapsspellen
Niet beschikbaar
Niet meer beschikbaar
Terraforming Mars Ares Expeditie Player Mat NL
2 neoprene playmats voor het spel Terraforming Mars Ares NL

€ 8,95  Prijs was: € 11,00  -
21-10-2022
Preorder, reserveer hem nu!
Terraforming Mars Ares: Expeditie Ontdekking uitbreiding NL
Ares Expeditie: Ontdekking voegt splinternieuwe kaartmechanismes toe aan het geliefde Terraforming Mars: Ares Expeditie. Fans van het oorspronkelijke Terraforming Mars zullen blij zijn over de terugkomst van Prijzen en Mijlpalen, met een nieuwe twist dat de herspeelbaarheid verhoogt. Sommige projectkaarten zullen je ook de mogelijkheid geven om één van je fasekaarten te vervangen met een nieuwe en verbeterde versie die de fasebonus significant verandert.Het verbeteren van een fasekaart kan je strategie revolutioneren, maar ook de manier hoe je tegenstanders je spel inschatten op zijn kop zetten. Meer nog, elke fasekaart heeft twee uiteenlopende verbeteringsmogelijkheden die jou toelaten je fasestapel te stroomlijnen volgens de noden van jouw specifieke strategie. Er is een wereld – of eerder planeet – aan mogelijkheden!

€ 24,95 
21-10-2022
Preorder, reserveer hem nu!
Terraforming Mars Ares: Expeditie Fundamenten uitbreiding NL
Ares Expeditie: Fundamenten verhoogt het aantal spelers van je geliefde Terraforming Mars: Ares Expeditie tot 6. Deze uitbreiding bevat een nieuw terraformspoor, infrastructuur, dat past aan de bovenkant van je spelbord. Het bevat ook 20 splinternieuwe projectkaarten met nieuwe strategieën die je toelaten om te specialiseren in infrastructuur en die de balans met de oude terraformwaarden en de nieuwe vrijwaart. Het standaard project om infrastructuur te verhogen kost een mengeling van warmte en planten en beloont dus diversificatie, terwijl het een bonus kaart laat trekken bij elke verhoging. Veel plezier met de ontdekking van alle nieuwe kleine wendingen!

€ 29,95 
Niet beschikbaar
Niet meer beschikbaar
Terraforming Mars Ares Expeditie Promo Pack NL
17 extra kaarten voor het spel Terraforming Mars Ares

€ 7,00  Prijs was: € 9,00  -
21-10-2022
Preorder, reserveer hem nu!
Terraforming Mars Ares: Expeditie Crisis uitbreiding NL
Ares Expeditie: Crisis is een nieuwe spelmodus dat de mechanismes van het oorspronkelijke spel, Terraforming Mars: Ares Expeditie, gebruikt op een nieuwe, uitdagende manier. Speel het alleen of werk samen met maximum drie vrienden om de Martiaanse maatschappij te redden na een catastrofale botsing met een asteroide die bijna alle infrastructuur vernietigd heeft.In de Crisismodus is de planeet reeds geterraformd, maar de aanhoudende gevolgen van de botsing verlagen de temperatuur, verminderen het zuurstofgehalte en bevriezen de oceanen. Erger nog, er is geen tijd om de volledige bevolking te evacueren. Je moet snel handelen, projecten uitvoeren om de acute crisissen tegen te gaan en de planeet te herterraformen voordat die onbewoonbaar wordt... met nog miljarden mensen erop.

€ 24,95 

Klanten kochten ook

Niet beschikbaar
Niet meer beschikbaar
Terraforming Mars Ares Expeditie Player Mat NL
2 neoprene playmats voor het spel Terraforming Mars Ares NL

€ 8,95  Prijs was: € 11,00  -
Niet beschikbaar
Niet meer beschikbaar
Terraforming Mars Venus Next EN
After start of terraforming Mars World government sees next goal in colonisation of Venus. But that is much harder, maybe for millenias. Expansion includes 49 new projects, 5 corporations and Venus board.

€ 34,95