Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Producten van Intrafin
Terraforming Mars: Het Dobbelspel NL
We zijn er eindelijk in geslaagd om kolonies op Mars te bouwen, maar nu staan we voor een nog veel grotere uitdaging: de planeet tot leven brengen en er een nieuw thuis voor de mensheid creëren! Zal jouw corporatie vooroplopen? TM: Het dobbelspel is gebaseerd op het bestverkochte strategiespel Terraforming Mars en combineert 60 speciale dobbelstenen met 159 unieke kaarten om zowel families als gevorderde spelers een snelle en eenvoudig te leren spelervaring te bieden...

Niet in voorraad, levertijd 10-14 dagen

€ 39,95 
Terraforming Mars NL
Verschillende corporaties gaan de concurrentie aan om van Mars een bewoonbare planeet te maken. Ze gebruiken een gigantisch aantal middelen en innovatieve technologieën om de temperatuur te verhogen en een leefbare atmosfeer en oceanen te creëren. Naargelang het terraform proces vordert, zullen steeds meer mensen de Aarde verlaten om zich op de Rode Planeet te vestigen. In Terraforming Mars sta je aan het hoofd van je een corporatie met een eigen specialisatie en doelen. Speel projectkaarten, vergroot je productie, plaats je steden en groene zones op de kaart en streef naar mijlpalen en onderscheidingen! Zal jouw corporatie de weg wijzen naar een nieuw tijdperk in de geschiedenis van de mensheid?

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 59,95 
Terraforming Mars Deluxe Playerboards
Set van 5 planken 220x160x3 mm Deze spelersborden zijn gemaakt van 2 kartonnen lagen voor een totale dikte van 3 mm. De bovenste laag is uitgestanst zodat er ruimte overblijft voor je productie parameters en grondstofkubussen. Hierdoor blijven ze op hun plaats, zelfs als je per ongeluk tegen de tafel stoot. Het nieuwe ontwerp heeft ook spaties om de productie van 10 en 20 aan te duiden, hetzelfde formaat behouden, zodat het niet meer ruimte op de tafel in beslag neemt.

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 16,95 
22.22 %
Terraforming Mars Ares Expeditie Promo Pack NL
17 extra kaarten voor het spel Terraforming Mars Ares

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 7,00  Was: € 9,00  (22.22% korting)
Terraforming Mars Prelude NL
Prelude is een kleine uitbreiding die je Terraforming een snelle start geeft!Het benadrukt de eerste stages van de Mars colonizatie en belicht de achtergrond van de ondernemingen. Wanneer je een onderneming en je beginhand kiest, trekt elke speler ook 4 Prelude kaarten en kiest vervolgens hier 2 van om zijn onderneming te versterken.De uitbreiding maakt sterke startcomibanties mogelijk en verhoogt de speler asymetrie.veel plezier!

Niet in voorraad, levertijd 10-14 dagen

€ 21,95 
18.64 %
Terraforming Mars Ares Expeditie Player Mat NL
2 neoprene playmats voor het spel Terraforming Mars Ares NL

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 8,95  Was: € 11,00  (18.64% korting)
Terraforming Mars Hellas & Elysium NL
Terraforming Mars: Hellas & Elysium, de eerste uitbreiding voor de grote hit uit 2016 Terraforming Mars, bestaat uit een dubbelzijdig spelbord die 2 nieuwe gebieden op Mars vertegenwoordigen. Hellas, die ook de Zuidpool van Mars omvat en Elysium, dat zich aan de tegenovergestelde kant van de evenaar bevindt. Beide mappen hebben nieuwe mijlpalen en en nieuwe beloningen.

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 17,50 
Terraforming Mars Ares: Expeditie Ontdekking uitbreiding NL
Ares Expeditie: Ontdekking voegt splinternieuwe kaartmechanismes toe aan het geliefde Terraforming Mars: Ares Expeditie. Fans van het oorspronkelijke Terraforming Mars zullen blij zijn over de terugkomst van Prijzen en Mijlpalen, met een nieuwe twist dat de herspeelbaarheid verhoogt. Sommige projectkaarten zullen je ook de mogelijkheid geven om één van je fasekaarten te vervangen met een nieuwe en verbeterde versie die de fasebonus significant verandert.Het verbeteren van een fasekaart kan je strategie revolutioneren, maar ook de manier hoe je tegenstanders je spel inschatten op zijn kop zetten. Meer nog, elke fasekaart heeft twee uiteenlopende verbeteringsmogelijkheden die jou toelaten je fasestapel te stroomlijnen volgens de noden van jouw specifieke strategie. Er is een wereld – of eerder planeet – aan mogelijkheden!

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 24,95 
4.38 %
Terraforming Venus Next NL
Venus is misschien wel de dodelijkste planeet van het hele zonnestelsel... maar met een zeker potentieel! Daarboven in de bijtende wolken, ver weg van het bloedhete oppervlak, zijn mensen begonnen met de kolonisatie en terraforming ervan. Jouw corporatie kan nu naam maken: bouw drijvende steden, werp een schaduw op de zon om het broeikaseffect te verminderen en breng leven naar deze planeet! -En laat Venus je helpen met het terraformen van Mars! Dankzij VENUS NEXT kan je Venus terraformen en nieuwe steden bouwen binnenin het zonnestelsel. Deze uitbreiding bevat nieuwe kaarten, corporaties en een bijkomende Venus Onderscheiding en Mijlpaal. Dit is een UITBREIDING voor Terraforming Mars. Je speelt Venus Next samen met het oorspronkelijke spel maar je kan het combineren met elke andere uitbreiding en variant.

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 22,95  Was: € 24,00  (4.38% korting)
15 %
Terraforming Colonies Next NL
Onze wereld is een stuk groter geworden. Corporaties breiden hun activiteiten uit naar alle hoeken van het zonnestelsel op zoek naar mineralen en bronnen. De meeste plaatsen zijn niet geschikt voor terraforming, maar het bouwen van kolonies kan je inkomen en je mogelijkheden om dat ene hogere doel te bereiken aanzienlijk verbeteren - de terraforming van Mars. Stuur je handelsvloot naar verre manen ! Koloniseer de wolken op Jupiter! En gebruik al je Aardse middelen om het succes te bereiken!Met KOLONIES krijg je de kans om de buitenste rand van het zonnestelsel te bezoeken. Het bevat kolonietegels waarop je kolonies kunt bouwen en je handelsvloot naartoe kunt sturen. Deze uitbreiding bevat ook nieuwe kaarten en corporaties. Dit is een UITBREIDING voor Terraforming Mars. Kolonies kan enkel samen met het basisspel gespeeld worden en kan met om het even welke andere uitbreidingen en varianten gecombineerd worden.

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 22,95  Was: € 27,00  (15% korting)
Terraforming Mars Ares: Expeditie Fundamenten uitbreiding NL
Ares Expeditie: Fundamenten verhoogt het aantal spelers van je geliefde Terraforming Mars: Ares Expeditie tot 6. Deze uitbreiding bevat een nieuw terraformspoor, infrastructuur, dat past aan de bovenkant van je spelbord. Het bevat ook 20 splinternieuwe projectkaarten met nieuwe strategieën die je toelaten om te specialiseren in infrastructuur en die de balans met de oude terraformwaarden en de nieuwe vrijwaart. Het standaard project om infrastructuur te verhogen kost een mengeling van warmte en planten en beloont dus diversificatie, terwijl het een bonus kaart laat trekken bij elke verhoging. Veel plezier met de ontdekking van alle nieuwe kleine wendingen!

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 29,95 
Terraforming Mars Ares: Expeditie Crisis uitbreiding NL
Ares Expeditie: Crisis is een nieuwe spelmodus dat de mechanismes van het oorspronkelijke spel, Terraforming Mars: Ares Expeditie, gebruikt op een nieuwe, uitdagende manier. Speel het alleen of werk samen met maximum drie vrienden om de Martiaanse maatschappij te redden na een catastrofale botsing met een asteroide die bijna alle infrastructuur vernietigd heeft.In de Crisismodus is de planeet reeds geterraformd, maar de aanhoudende gevolgen van de botsing verlagen de temperatuur, verminderen het zuurstofgehalte en bevriezen de oceanen. Erger nog, er is geen tijd om de volledige bevolking te evacueren. Je moet snel handelen, projecten uitvoeren om de acute crisissen tegen te gaan en de planeet te herterraformen voordat die onbewoonbaar wordt... met nog miljarden mensen erop.

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 24,95 
Cartographers Heroes NL
Een expeditie naar de Westelijke Lande is een zeldzame eer; eentje die maar één keer in het leven van een cartograaf voorkomt. Maar we leven in gevaarlijke tijden. Oorlog woedt en je bent zeker dat je pad de krachten van de Draguls zal kruisen. Ze zijn de geplande westelijke uitbreiding van Koningin Gimnax vijandig gezind. Gelukkig zijn er dappere helden opgestaan om Nalos te verdedigen. Profiteer van hun daden om de decreten van de koningin uit te voeren en je naam te vereeuwigen in de geschiedenis van het land.

Niet in voorraad, levertijd 10-14 dagen

€ 19,95 
Cartographers Mappacks NL
Ontdek nieuwe gebieden om in kaart te brengen, zoals je deed in je vorige uitdagingen als koninklijke cartograaf van het koninkrijk Nalos. Waag jezelf door een portaal naar Affril, verken de voet van een vuurspuwende vulkaan on de een asgrauwe hemel in Nebblis en onderzoek de onderkrochten van Sabek met Undercity!

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 19,95 
Terraforming Mars: Dice NL Promo Pack
Terraforming Mars: Dice NL Promo Pack. 18 promokaarten voor TM Dice!

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 9,95 
22.52 %
Niet voorradig
Terraforming Mars Big Box NL
Terraforming Mars Big Box is zowel een luxe opbergbox als een set schitterend 3d vormgegeven terrein tegels. 24 stads tegels (vier van 6 verschillende uitvoeringen) 40 Bos tegels (8 van 5 verschillende uitvoeringen) 9 Oceaan tegels 14 Speciale tegels Alles wat er voor het Terraforming Mars bordspel is uitgebracht past in deze box. Terraforming Mars Basisspel De TFM Turmoil uitbreiding De TFM Prelude uitbreiding De TFM Hellas en Elysium uitbreiding De TFM Colonies uitbreiding Daarnaast vindt ook nog een stel card dividers. Dit is de musthave voor de hardcore Terraforming Mars speler.

Uitverkocht

€ 99,95  Was: € 129,00  (22.52% korting)
Niet voorradig
Terraforming Mars Ares Expeditie NL
Een nieuw onafhankelijk spel dat zich afspeelt in de wereld van Terraforming Mars!In een tijd van ongekende rijkdom en vooruitgang is de Mens eindelijk klaar om zijn grenzen te doorbreken en een eerste verbinding naar de sterren te maken.Expeditie Ares is een kaartspel waar je aan het hoofd van een interplanetaire corporatie bent met als doel Mars bewoonbaar en rendabel te maken.Door gezamelijke acties et gezamelijke resolutie is TM ARes een snel en strategisch spel gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwd thema.Kunnen jullie de mensheid leiden naar deze nieuwe era?

Uitverkocht

€ 49,95 
Niet voorradig
Terraforming Mars Turmoil NL
Het is een tijd van onrust voor de menselijke beschaving op Mars. Verschillende ideologieën en agenda's strijden om de politieke macht, terwijl vreselijke stofstormen en andere rampen een bedreiging vormen voor de ontwikkeling van de Martiaanse samenlevingen. Stuur je eigen afgevaardigden om de Terraformingcommissie te beïnvloeden en bereid je bedrijf voor op de gebeurtenissen die op de loer liggen. Tracht de aankomende uitdagingen het hoofd te bieden!

Uitverkocht

€ 27,95 
39.39 %
Terraforming Mars Big Box NL (Zonder folie)
Het spel is zonder folie. Alles is compleet en bruikbaar Terraforming Mars Big Box is zowel een luxe opbergbox als een set schitterend 3d vormgegeven terrein tegels. 24 stads tegels (vier van 6 verschillende uitvoeringen) 40 Bos tegels (8 van 5 verschillende uitvoeringen) 9 Oceaan tegels 14 Speciale tegels Alles wat er voor het Terraforming Mars bordspel is uitgebracht past in deze box. Terraforming Mars Basisspel De TFM Turmoil uitbreiding De TFM Prelude uitbreiding De TFM Hellas en Elysium uitbreiding De TFM Colonies uitbreiding Daarnaast vindt ook nog een stel card dividers. Dit is de musthave voor de hardcore Terraforming Mars speler.

Uitverkocht

€ 60,00  Was: € 99,00  (39.39% korting)