Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Productinformatie "MicroMacro: Crime City – Full House"

Full House MicroMacro Crime City is het tweede samenwerkingsspel van deze serie en helemaal stand alone te spelen, het is dus niet nodig om het eerste spel te kennen.

De misdaad doet het goed in Crime City en daar zijn de meeste inwoners niet zo blij mij. Daarom heeft de burgemeester besloten om ons als spelers in te huren om de politie te helpen. Wel moeten we ons eerst bewijzen en dat doen we door een kleine zaak op te lossen. De introductie opdracht betreft de zaak van de verdwenen Sombrero, Fernando is hem kwijt.

Er komt een grote tekening op tafel te liggen waar de stad en zijn inwoners op is afgebeeld. Op de eerste kaart van het introductie scenario staat niet alleen de zaak beschreven maar ook de coördinaten waar Fernando te vinden is (bv A,2). Hebben we Fernando eenmaal gevonden en kunnen we hem misschien ook wel terugvinden in andere scènes terug vinden en zo een aanwijzing vinden omtrent de sombrero.

Hebben we de introductie goed afgerond dan zijn we klaar voor het echte werk. Er zijn in totaal 20 zaken, het aantal sterren geeft de moeilijkheid aan. Een verdwenen sombrero zullen weinig kinderen slecht doen slapen maar dood en verderf komen ook voorbij. 

MicroMacro Full House is geschikt voor 1- 4 spelers die 10 jaar of ouder zijn.

De wat jongere spelers kunnen de wat vriendelijkere scenario's prima spelen. De speelduur verschilt behoorlijk per zaak, hoe meer sterren des ingewikkelder de  zaak is en hoe langer hij zal duren.

Nog een tip: Heb je alle zaken uitgespeeld, geef het spel aan iemand anders door.

Fabrikant "White Goblin Games"
Hier vind je alle spellen van White Goblin Games
Aantal spelers: 1-4
Leeftijd: 10+
Soort spel: Samenwerking
Speelduur: 15 min
Taal: Nederlands

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Micro Macro: Crime City!


Game Guru Jordy is druk opzoek naar verschillende criminelen in Micro Macro: Crime City!