Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Splendor

Splendor Review


Is een snel familiespel voor 2 tot 4 spelers. Je probeert als eerste op 15 punten te komen. De punten verdien je door ontwikkelingskaarten te kopen en door adellijke figuren aan jouw kant te krijgen.

Van de 3 verschillende stapels met ontwikkelingskaarten worden 4 kaarten open gelegd. De kaarten van de eerste stapel zijn het goedkoopst, van stapel 3 het duurst. De kaarten moeten betaald worden in edelstenen.

In een beurt mag je 3 edelstenen pakken (verschillende kleuren) of je mag een kaart kopen. De kaarten die je koopt geven je korting op de volgende kaarten die je koopt in die kleuren edelstenen.

De kortingen heb je nodig om de duurdere kaarten te kunnen kopen, dit zijn ook de kaarten die je veel punten opleveren!

Heb je één van de setjes van bv 3 rode, 3 witte en 3 blauwe kaarten dan mag je één van de adellijke prominenten claimen en die leveren ook flink punten op!

Splendor is een spel dat snel te spelen en snel uit te leggen is. De uitvoering is goed verzorgt en het spelmechanisme is oerdegelijk. Wat ik wel erg jammer vind van Splendor is dat ik iedere keer van de kinderen verlies.... Misschien gaat het me met de uitbreiding (Cities of Splendor) wel lukken om te winnen!

Veel speel plezier

Auteur Patrick ten Hoorn
Eigenaarvan het Spellenhuis en Game Guru
Patrick is een van de Game Guru´s en eigenaar van het Spellenhuis.  Zijn doel is
 om ieder jaar 100 nieuwe spellen te spelen en zit al 20 jaar in het vak. Op deze manier kan hij de krenten uit de pap halen en zeker weten dat ieder klant met het juiste spel de deur uit gaat.  
Ook is hij een van de jury leden van de Nederlandse Spellenprijs. De organisatie die jaarlijkse de beste en leukst spellen bekroond.

Gerelateerde producten

Splendor

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 36,95 
Splendor Marvel - Kaartspel

Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis

€ 39,95