Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Productinformatie "Qwixx - Dobbelspel"

Een leuk en luchtig dobbelspel dat is Qwixx zeker. Wanneer je bij Qwixx niet aan de beurt bent ben je toch bezig. Je kunt namelijk niet allen gebruik maken van dobbelstenen die je zelf gooit maar ook van de dobbelstenen die de andere spelers gooien. Je verzamelt zoveel mogelijk worpen in een kleur (de stenen hebben verschillende kleuren) en kijk goed uit dat een andere speler niet het spel eindigt voor dat jij het doet want daar zit een flinke bonus aan vast.

Varianten van het spel zijn:
Qwixx Longo Dobbelspel
Qwixx On Board - Dobbelspel
Qwixx Deluxe - Dobbelspel
Qwixx - Het Duel
Qwixx Dobbelspel

Het betreft hier het basisspel van Qwixx. Het dobbelblokje wat hier bij zit heeft 100 blaadjes en je kan er voorlopig mee vooruit. De dobbel bloks zijn los bij te bestellen.

Je kan ook blokjes bestellen met varianten van Qwixx. Je hebt Qwixx Big Points, Qwixx Mixx, Qwixx Connected en Qwixx Bonus, deze zijn allemaal te spelen met de dobbelstenen uit het basisspel van Qwixx.

Qwixx Karakters is een kleine uitbreiding die ook past op het basis spel.

Fabrikant "White Goblin Games"
Hier vind je alle spellen van White Goblin Games
Aantal spelers: 2-5
Fabrikant: White Gobin Games
Leeftijd: 8+
Soort spel: Dobbelspel
Speelduur: 20 min
Taal: Nederlands

1 van 1 beoordelingen

3 van 5 sterren


0%

0%

100%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


20 juli 2023 14:55

Voor dobbelliefhebbers die niet van wachten houden.

In het dubbelspel Qwixx heeft iedere speler een eigen afkruisbladje. Hierop staan 4 rijen met nummers in de kleuren overeen met de dobbelstenen. De beginnende speler gooit de stenen. Deze mag een gekleurde en een witte dobbelsteen bij elkaar optellen. Vervolgens mag je dit getal op de juiste rij afkruisen. Vervolgens mag je de twee witte stenen bij elkaar optellen en op een rij naar keuze aankruisen. Bij het afkruisen moet je goed opletten want je mag geen getallen afkruisen die links van een al eerder afgekruist getal staan. De spelers die niet aan de beurt zijn mogen ook de witte dobbelstenen gebruiken om een getal aan te kruisen. Het is goed puzzelen in Qwixx, ook moet je niet te veel risico nemen maar ook zeker niet te weinig. Anders heb je minder kruisjes dan een andere speler en wordt de overwinning moeilijk.

Qwixx dobbelspel

Qwixx - Het Duel

€ 24,95 
Qwixx Karakters

€ 5,95 
Qwixx Deluxe - Dobbelspel

€ 24,95 
Qwixx Mixx

€ 6,95 
Qwixx Connected

€ 6,95 
Qwixx Bonus

€ 9,95 
Qwixx Big Points

€ 9,95 
Qwixx Longo Dobbelspel

€ 16,95