Klantenservice: 070-3644782

  Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-

  Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

  Klantenreview: 9.4/10

Productinformatie "Klask 2 speler"

Klask is een dynamisch spel met snelle actie, behendigheid en tactiek! Klask is niet alleen verschrikkelijk leuk om te spelen, je moet er ook tactisch inzicht en snelle handen en hersenen voor hebben.

Heb jij een geweldige oog-handcoördinatie? Of wil je stug verdedigen, je tegenstander uit zijn tent lokken en op het juiste moment terugslaan? Iedereen in huis wil meedoen met dit bekroonde spel voor twee spelers. Je krijgt er geen genoeg van!

Het magnetische spelmechanisme van Klask is uniek en uitdagend voor jong en oud. De spelers hebben onder het Klaskbord controle over de magneten. Beide spelers proberen te scoren en ondertussen de witte pionmagneten in het middenveld te ontwijken.

Spelbeschrijving
Twee spelers zitten tegenover elkaar met het speelveld tussen hen in. De bal wordt weggeschoten en het spel begint. Behendig, wild of met juist veel precisie wordt de bal heen en weer geschoten met door spelers bestuurde magnetische pionnen.
Een rond gat aan het einde van iedere helft is je doel. Vijf magnetische witte pucks liggen in het midden en gaan proberen om aan je pion te kleven. Of erger: de tegenstander schiet ze tegen je pion aan met de bal. Je scoort punten op de volgende 4 manieren:
-Je schiet een goal!
-Je tegenstander is zo wild bezig dat hij de magnetische controle over zijn pion verliest en die vliegt over het veld.
-De pion van de tegenstander heeft 2 witte pucks die eraan kleven.
-De tegenstander kijkt niet uit en schuift zijn pion in eigen doel, die zo geblokkeerd wordt met een luid geluid: KLASK!
Met vijf punten win je het spel.

Inhoud van de doos:
Klask bordspel
Twee speelpionnen
Drie witte pucks
Een speelbal
Twee blauwe munten

Aantal spelers: 2
Leeftijd: 8+
Soort spel: Bordspel
Speelduur: 10 min
Taal: Meertalig inclusief Nederlands

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.