Exploding Kittens: NSFW Edition

€ 27,95
OF

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis

Wordt vaak samen gekocht
  • Exploding Kittens: NSFW Edition
  •  
  • Imploding Kittens: Exploding Kittens Expansion
  • Prijs: € 18,95
Exploding Kittens: NSFW Edition
2-57+20 min
Exploding Kittens is een kaartspel voor mensen die gek zijn op kittens, explosies, laser stralen en soms ook geiten. Deze strategische versie van Russisch Roulette heeft een hoog katten gehalte. De spelers trekken een kaart tot dat je een Exploding Kitten trekt, dan explodeer je en ben je dood, ook lig je uit het spel. Kan je een Defuse Card spelen, dan maak je de Kitten onschadelijk. Met de andere kaarten kan je de Exploding Kittens verplaatsen, ontlopen of een andere speler naaien. De NSFW (not suitable for work) versie in de normale Exploding Kittens maar het artwork is voor zien van nog meer dood en verderf, dus nog leuker. Met een spel kan spelen met 2-5 spelers, heb je er nog een dan kan je maximaal met 9 spelers spelen.

Wat vonden anderen
Snel en erg leuk spel door Rick
Waardering:
Ik zocht een spel die mij de mogelijkheid bood om snel tussendoor een kaartspel te spelen met 2 of meerdere personen. En daar is Exploding Kittens het perfecte spel voor. De potjes duren maximaal 10 tot 15 minuten en het spel is erg makkelijk om uit te leggen, hier is zelfs een erg simpel filmpje van een paar minuten voor op YouTube van de makers zelf. Als een competitief persoon had ik verwacht het spel vervelend te vinden vanwege de aard van het spel, maar dit bleek echter niet het geval te zijn en ik geniet tot nu toe nog erg van het spel.

(Geplaatst op 27 maart 2017)
Geweldig met vrienden door Niels
Waardering:
Een geweldig spel om met vrienden te spelen het spel is snel te leren en levert na 5 minuten uitleg hilarische momenten op een echte aanbeveler! (Geplaatst op 18 december 2016)
Simpel maar leuk door Laura
Waardering:
Grappig spel, simpel maar prima om tussendoor eens te spelen als je geen zin hebt in nadenkwerk. (Geplaatst op 19 november 2016)
Good short game door Mong
Waardering:
Good short game, not too complex. An easy one to pick up for a few laughs, I would say this is similar to CAH where it is more for a drinking game then for serious gamers. (Geplaatst op 19 november 2016)
Fantastisch spel, gegarandeerd een succes door Carina
Waardering:
Zeer verslavend, grappig, makkelijk te spelen spel. Uit ervaring kan ik zeggen dat overal waar ik het heb gespeeld iedereen enthousiast em fanatiek was. Kortom: een fantastisch spel en gegarandeerd een succes! (Geplaatst op 19 november 2016)

Jouw beoordeling
  1 2 3 4 5
Waardering:

  • (Dit e-mailadres wordt niet weergegeven)

  • (Beschrijf je ervaring met het product in minimaal 50 tekens)

Extra informatie
Categorie: Kaartspellen Kaartspellen
Artikelnummer: EKG-NSFW1-1
Datum toegevoegd 8 jul. 2016
Speelduur 20 min
Leeftijd 7+
Aantal spelers 2-5
Taal Engels
EAN code 852131006013
Bestel nu - Exploding Kittens: NSFW Edition
import
€ 27,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
momentje...