Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending NL/BE vanaf € 50,-
Webwinkel Keurmerk
Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending vanaf € 60,-
Gratis verzending vanaf € 50,-
Webwinkel Keurmerk
Productinformatie "Fun Facts NL"

Fun Facts is een eenvoudig en hilarisch spel dat je aan het lachen maakt en waarin je gekke verhalen ontdekt over je vrienden... en jezelf!

Spelers krijgen allemaal een vraag, bijvoorbeeld: "Hoe lang duurt het perfecte dutje?"
Elke speler schrijft in het geheim een antwoord op zijn of haar pijl. Op de andere kant (zichtbaar voor alle spelers) schrijven ze hun voornaam.

Nadat alle spelers hun antwoord hebben opgeschreven proberen ze hun antwoorden in oplopende volgorde te leggen, door in te schatten wat hun medespelers hebben geantwoord. Weet je bijvoorbeeld zeker dat oma dol is op dutjes en jijzelf bent hier minder dol op, dan moet je een getal opschrijven dat lager is dan dat van haar.

Nadat iedereen zijn pijl in het midden van de tafel heeft geplaatst, worden de pijlen omgedraaid en ieders antwoord onthuld. De antwoorden moeten in oplopende volgorde zijn geplaatst. Elke pijl die niet op de juiste plek ligt, wordt verwijderd. Elke overgebleven pijl staat voor een correct antwoord en levert een overwinningspunt op. Tel na 8 vragen je eindscore om de winnaar te bepalen.

Aantal spelers: 4-8
Leeftijd: 8+
Soort spel: Partyspel
Speelduur: 30
Taal: Nederlands

1 van 1 beoordelingen

3 van 5 sterren


0%

0%

100%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


December 19, 2022 11:23

Leuke feiten?

Dit partyspel is te spelen vanaf 4 tot 8 spelers. Van de 200+ kaarten worden er 8 getrokken en dicht op een stapel gelegd. De spelers krijgen stift en een wisser en een plastic pijl. Op de plastic pijl schrijf je aan een kant je naam. Een kaartje wordt opengedraaid en hardop voorgelezen. Bv `Hoeveel bordspellen heb je?´, je schrijft het antwoord op de achterkant van de pijl. De startspeler legt zijn pijl met de naam kant op tafel. De volgende speler legt zijn pijl onder of boven de pijl van de startspeler. Denk je dat je meer bordspellen hebt dan de startspeler dan leg je hem er boven, minder dan er onder. Dit gaat zo door totdat iedereen zijn pijl heeft neergelegd. Je mag je pijl ook tussen twee pijlen in schuiven. Als alle pijlen liggen worden ze open gedraaid, de pijlen die niet op volgorde liggen worden er tussen uitgehaald. De pijlen die blijven liggen zijn het aantal punten dat jullie in deze ronde hebben gehaald. Fun Fact is een coöperatief spel wat lekker snel uit te leggen is en weg speelt. Wat wij wel gemerkt hebben dat het met huisgenoten nog al makkelijk is, omdat je de meeste antwoorden van elkaar wel kent. Oordeel, leuk maar wel met een diverse groep. Patrick ten Hoorn Spellenhuis NSP Jurylid