1767Watson___Holmes

Watson & Holmes

€ 49,95

Nog 1 in online voorraad

Vandaag besteld is dinsdag in huisWaarom Spellenhuis?
Verzendkosten: € 5,95 en gratis vanaf € 50,-
30 dagen bedenktijd
150.000+ klanten gingen je voor
Waardering: 9,3/10
Betaal achteraf
Al 18 jaar actief
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Details
Aantal spelers2-7Leeftijd12+Speelduur60 min
Watson & Holmes is een deductiespel gebaseerd op de fantastische boeken van Arthur Conan Doyle. Twee tot zeven detectives proberen samen met Sherlock Holmes een serie onopgeloste zaken op te lossen. Om te winnen probeer je de clues te vinden en daarmee als eerste de mysteries op te lossen. Iedere zaak heeft een aantal vragen die beantwoord moeten worden doormiddel van deductie. Zodra deze vragen zijn oorgelezen reizen de spelers naar de verschillende locaties om de clues te bekijken. Er kan maar één speler tegelijk op een specifieke locatie zijn en dus is het belangrijk om zo snel mogelijk op bepaalde locaties te zijn. Als een speler in het geheim een clue heeft gelezen wordt deze terug gelegd zodat de andere spelers deze later kunnen bekijken. De spelers blijven zo naar de verschillende locaties gaan totdat iemand denkt de oplossing te hebben voor alle vragen. Als de antwoorden kloppen wint deze speler, anders ligt deze speler er uit en gaat het spel verder.

Extra informatie
Datum toegevoegd 20 sep. 2016
Barcode 3558380042259
Soortspel Nvt
Soortspel N/B
Fabrikant Space Cowboys
Kleur N/B
Speelduur 60 min
Leeftijd 12+
Aantal spelers 2-7
Taal Engels
Artikelnummer SPC11-001
Klantenreviews (1)
Een topper van een onderzoeks spel
Waardering:
Watson en Holmes is een spel waar bij de oude Engelse sfeer erg belangrijk is. Iedere zaak kan je voor laten lezen door een app die gratis te downloaden is. Het is wel zaak dat iedere speler het Engels voldoende machtig is, want het taal gebruik is redelijk complex.
Als de spelers (de onderzoekers) de zaak hebben gehoord gaan ze op onderzoek uit. Er zijn tal van verschillende locaties waar je aanwijzingen kan vind. Als weet wie de daders ga je snel terug naar het buro en kan je zien of je het goed hebt en het spel gewonnen. Heb je het niet goed dan krijgen de andere spelers jouw antwoorden te zien.
Review by Patrick (Geplaatst op 08-03-2017)
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven. Log in of maak een account aan