Voordeelpakket: Familiespellen (Azul, Kingdominio, Dixit)

€ 91,85

€ 75,00


Levertijd: 3-5 werkdagen

OF
Voordeelpakket: Familiespellen (Azul, Kingdominio, Dixit)

Wij hebben special voor jou een spellenpakket samengesteld met de beste familiespellen. Hiermee weet je zeker dat je een leuk spel op tafel zet.

Dixit
Spelers: 3-6 Leeftijd: 8+ Speelduur: 30 min

Welk van de zo juist open gedraaide kaarten heeft een andere speler net omschreven? Heb je de goede kaart gekozen of heeft hij je beet genomen? Dixit is een spel waar het om de kaarten gaat, de sprookjesachtige voor stelleningen op de kaarten zijn echte kunst werkjes. Je fantasy en je inlevingsvermogen in de andere spelers aan tafel worden flink op de proef gesteld. Dixit komt het best tot zijn recht met wat meer spelers.

Azul
Spelers: 2-4 Leeftijd: 8+ Speelduur: 50 min

Azuleojos (oorspronkelijk witte en blauwe keramische tegels) zijn een uitvinding van de Moren. De versiering valt in de smaak bij de Portugese koning Manuel I tijdens zijn bezoek aan het Alhambra, in het zuiden van Spanje. Hij is zo onder de indruk van de fabelachtige schoonheid van de Moorse decoraties in het interieur van het Alhambra dat hij zijn eigen Evora paleis in Portugal met soortgelijke tegels laat versieren. In het tactische spel Azul is het aan de spelers om in opdracht van de koning de muren van het koninklijke paleis in Evora te verfraaien. Vorm patronen, bekleed de muren van het paleis, scoor de meeste punten en win!

Kingdomino
Spelers: 2-4 Leeftijd: 8+ Speelduur: 20 min

Je bent een koning die zijn koninkrijk wil uitbreiden met nieuwe gebieden. Korenvelden, meren, bergen... Alles moet verkend worden om de beste stukken grond te vinden. Maar de concurrentie is groot, dus zorg ervoor dat jij op het juiste moment aanspraak kunt maken op de beste grond!Kies om beurten een dominosteen uit...... en leg deze in jouw koninkrijk.Hoe groter het gebied is en hoe meer gebouwen er zich in bevinden, hoe meer punten je ervoor krijgt.


Wellicht ben je ook geïnteresseerd in
Dixit - basisspel

Dixit - basisspel

€ 30,95
Kingdomino

Kingdomino

€ 20,95
Azul

Azul

€ 39,95
Wat vonden anderen

Jouw beoordeling
  1 2 3 4 5
Waardering:

  • (Dit e-mailadres wordt niet weergegeven)

  • (Beschrijf je ervaring met het product in minimaal 50 tekens)

Extra informatie
Categorie: Bordspellen Gezelschapsspellen
Artikelnummer: 456464
Datum toegevoegd 22 sep. 2018
Taal Nederlands
EAN code 456464-1
Bestel nu - Voordeelpakket: Familiespellen (Azul, Kingdominio, Dixit)
6097Voordeelpakket__Familiespellen__Azul__Kingdominio__Dixit_

€ 91,85

€ 75,00


Levertijd: 3-5 werkdagen

Loading gears animation