Verzenden & Afhalen

Levertijden
Voor de producten die op de site staan als voorradig gelden de volgende levertijden binnen Nederland en België. De bestelling wordt pas verzonden wanneer alle producten in de bestelling klaar liggen om verzonden te worden.
Wij versturen alle bestelling tijdens werkdagen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 dan heb je het de volgende dag in huis.

  • Bestel je op maandag voor 16:00 => dinsdag in huis
  • Bestel je op dinsdag voor 16:00 => woensdag in huis
  • Bestel je op woensdag voor 16:00 => donderdag in huis
  • Bestel je op donderdag voor 16:00 => vrijdag in huis
  • Bestel je op vrijdag voor 16:00 => zaterdag in huis
  • Bestel je op zaterdag => dinsdag in huis
  • Bestel je op zondag => dinsdag in huis

Indien een product niet voorradig is, dan is de levertijd gemiddeld 3-5 werkdagen. Producten die voorbesteld zijn worden pas geleverd op de releasedatum. Het kan voorkomen dat een product een langere levertijd heeft dan aangegeven. Dat kan komen doordat het product opnieuw in productie is of doordat het is uitverkocht. In dat geval stellen we je tijdig op de hoogte van de verwachte levertijd.

Afleveren op een ander adres
Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een andere afleveradres dan het factuuradres. Dit is handig als je de bestelling wilt verzenden voor een verjaardag. Wij pakken eventueel ook bestellingen in als cadeau.

Track & Trace
Wanneer je bestelling door ons is verzonden, dan krijg je een email met de track & trace link erin. Zodat je kunt terug zien waar het pakket zich bevindt.

Afhalen in de winkel
Kies deze optie als je je bestelling wil afhalen in onze winkel. Zodra je bestelling klaar ligt in de winkel, krijg je van de winkel bericht.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€5,95 voor bestellingen onder de €50,-
Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

1