Trax

Out of print

Excuses, dit artikel is uitverkocht en niet meer leverbaar.

Het is niet meer in productie bij de uitgever en is daarom niet meer te verkrijgen. Wij kunnen er dan ook helaas niet meer aankomen.

Trax
26+20 min

Een klassiek strategiespel met 64 identieke stenen. Doel is als eerste speler een lus of winnende lijn te maken. Het spel is gebaseerd op vaardigheid en strategisch inzicht. Bevat ook enkele solitaire puzzels. Verpakt in handige opbergzak.

Wat is Trax™?

Trax™ is een spel voor twee personen. Tevens is er een aantal puzzels voor één speler. In beide gevallen komt het aan op strategisch inzicht. Trax™ is eenvoudig te leren, maar oneindig veel uitdagender om onder de knie te krijgen! 

Trax™ wordt gespeeld met duurzame identieke stenen. Doel is de eerste speler te zijn die een lus maakt of een winnende lijn in jouw eigen kleur en tegelijkertijd te voorkomen dat jouw tegenspeler hetzelfde doet. 

Trax™ is een spel van strategie en inzicht. De spelregels voorzien in een perfecte balans tussen aanval en verdediging, waarbij het initiatief tijdens het spel telkens van de ene speler overgaat op de andere en terug. 

De speler die het eerst een lus of winnende lijn legt heeft gewonnen, dus in de praktijk zal een spel tussen twee beginners niet lang duren. Hoe vaker je speelt echter, hoe meer strategieën en mogelijkheden je zult ontdekken in dit doordachte en fascinerende spel.

6+ 20 min 2

Wat vonden anderen

Jouw beoordeling
  1 2 3 4 5
Waardering:

  • (Dit e-mailadres wordt niet weergegeven)

  • (Beschrijf je ervaring met het product in minimaal 50 tekens)

Extra informatie
Categorie: Bordspellen Gezelschapsspellen
Artikelnummer: TAN-TR01
Datum toegevoegd 8 jul. 2016
Fabrikant Tantrix
Speelduur 20 min
Leeftijd 6+
Aantal spelers 2
Taal Nederlands
EAN code 9417067310019
Bestel nu - Trax
import
€ 26,95

Niet leverbaar

Loading gears animation