Transformers TCG - Boosterbox

€ 150,00

€ 124,95


Levertijd: 3-5 werkdagen

OF
Transformers TCG - Boosterbox

Wizards of the Coast brengt de ultieme strijd tussen de Autobots en de Decepticons naar de speeltafel via de Transformers Trading Card Game! Dit verzamel- en ruilkaartenspel voor twee spelers is gebaseerd op het originele speelgoed van Hasbro en de cartoons uit de jaren 80, dus niet op de actiefilms van Michael Bay.

Uiteraard zou dit geen echt Transformerspel zijn zonder je de kans te geven om de Autobots en Decepticons te laten transformeren van auto naar robot en omgekeerd. De oversized karakterkaarten (2x de grootte van een gewone speelkaart) maken dit mogelijk, waarbij deze dubbelzijdige kaarten omgedraaid kunnen worden om te wisselen tussen auto en robot.

Decks bestaan naast deze grote karakterkaarten ook uit Battle Deck kaarten waarmee je je bots kunt versterken. Naast iconische karakters zoals Optimus Prime en Bumblebee is er ook ruimte voor minder bekende Transformers zoals Sunstorm.

De eerste wave van boosters bestaat uit (in totaal) 40 karakters en 81 actiekaarten. Een booster bevat 1 oversized foil karakterkaart en 7 Battle Deck kaarten. Een boosterbox bevat 30 boosters.


Wat vonden anderen

Jouw beoordeling
  1 2 3 4 5
Waardering:

  • (Dit e-mailadres wordt niet weergegeven)

  • (Beschrijf je ervaring met het product in minimaal 50 tekens)

Extra informatie
Categorie: Trading Cards Transformers TCG
Artikelnummer: WOC TC5727
Datum toegevoegd 25 aug. 2018
Barcode 630509749317
Fabrikant Wizards
Taal Engels
Bestel nu - Transformers TCG - Boosterbox
5942Transformers_TCG___Boosterbox

€ 150,00

€ 124,95


Levertijd: 3-5 werkdagen

Loading gears animation