Pokemon Boosters

Helaas geen producten gevonden

Probeer het later nog eens.
1

Wil je graag Pokemon Roaring Skies, Furious Fists of Phantom Forces kaarten kopen? Dan ben je bij Spellenhuis.nl aan het juiste adres. Dit is de grootste speciaalzaak voor spellen zoals trading card games, roleplaying games, bordspellen en kaartspellen. Je kunt de spellen kopen in een van onze winkels, maar je kunt ze ook gewoon bestellen via deze website. Ben je een echte Pokemon fan? Dan kun je ook bij ons terecht voor ruil- en speeldagen. Bekijk de aankomende toernooien in onze agenda!

Pokemon boosters

De serie Pokemon bestaat al meer dan 15 jaar en is erg populair geworden. Niet lang nadat de serie op tv kwam, werden ook de Pokemon speelkaarten gelanceerd. Het spel was toen erg populair, maar wordt vandaag de dag nog steeds veel gespeeld. Doordat je met de kaarten verschillende spellen kunt spelen, blijft het afwisselend en uitdagend. Natuurlijk heb je met een uitgebreidere kaartencollectie meer kans om het spel te winnen. Bij Spellenhuis hebben we veel verschillende Pokemon kaarten en aanvullingen voor je beschikbaar. Denk hierbij aan boosters, decks, trainer boxen of special boxen.

Pokemon Booster packs zijn geweldig om je deck te versterken. In elke booster vind je namelijk 10 kaarten en de kans bestaat dat daar de zeldzame kaarten uit de serie inzitten! Er zijn boosters van verschillende series. Je kunt deze series zien als uitbreidingen op het Pokemon Trading Card spel. Spaar ze dus allemaal!

Pokemon Booster packs zijn geweldig om je deck te versterken. De boosters zijn een aanvulling op het originele ruilspel. Elke booster bevat 10 kaarten en daarbij bestaat de kans dat hier zeldzame kaarten tussen zitten. Er zijn verschillende series van de boosters verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de Pokemon Roaring Skies, Pokemon Furious Fists of Pokemon Phantom Force. Je kunt deze series zien als uitbreidingen op het Pokemon Trading Card spel. Spaar ze dus allemaal!

Pokemon speel- en ruildagen

Wij verkopen niet alleen Pokemon kaarten, we organiseren ook wekelijks Pokemon speel- en ruildagen. Deze middagen worden gehouden in één van onze winkels en zijn voor iedereen toegankelijk. Tijdens deze toernooien kun je kaarten ruilen en het spel spelen met andere Pokemon liefhebbers. Voor een overzicht van de verschillende toernooi middagen kun je een kijkje nemen in onze agenda.

Pokemon boosters bestellen

zou je ook graag de Pokemon Roaring Skies, Pokemon Furious Fists of Pokemon Phantom Force boosters willen kopen? Ga dan naar een van de winkels of bestel ze online op deze website. Als je je boosters op een doordeweekse dag vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt hij de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestel ze dus snel, zodat je morgen sterker dan je tegenstanders bent! Heb je nog vragen over een van de producten? Neem dan gewoon contact met ons op door een mailtje te sturen of met ons te bellen. Wij beantwoorden graag al je vragen!