Pokemon: Sun & Moon Burning Shadows
agenda

Pokemon

Getoonde artikelen: 1 - 24 van 117

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Getoonde artikelen: 1 - 24 van 117

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pokemon kaarten

Bij het Spellenhuis hebben we alles op het gebied van Pokemon en zelfs ook middagen dat er geruild en gespeeld wordt. Deze middagen staan onder begeleiding van een echte Pokemon Professor, zie de agenda voor de precieze data.

Pokemon kaarten bestaan sinds 1999, het spel is populair geworden door de gelijknamige televisie serie Pokemon. Pokemon is sinds 1998 op televisie bij FOXKids, daarna is FOX Kids over gegaan naar JETIX en nu heet de zender Disney XD. Pokemon is hier nog steeds te zien. In de jaren 2000 tot 2010 waren Pokemon kaarten immens populair onder jongeren op de basisschool.

Pokemon kaarten kopen

Het kaartspel is te koop bij Spellenhuis, je kunt online bestellen. een Pokemon shop gespecialiseerd in speciale Pokemon spellen en kaarten waar ook zeldzame Pokemon kaarten tussen zitten. Met de pokemon kaarten kan je verschillende soorten spellen doen. De spelers moeten een deck van 60 kaarten maken, er moeten verschillende soorten kaarten in zitten: verschillende soorten Pokemon, trainer kaarten, en energie kaarten. In het assortiment van Spellenhuis heb je verschillende trainer, energie en Pokemon kaarten. Als je beschikt over veel Pokemon kaarten zal je vaak beschikken over een betere Pokemon deck en zal je een grotere kans hebben om het spel te winnen. Wil je Pokemon kaarten kopenvoor een sterkere deck? Wij helpen je graag verder! 

We organiseren in de winkels ook wekelijks Pokemon toernooien en dat is natuurlijk veel leuker dan online kopen.

Kinderen

Bij kinderen zijn Pokemon kaarten het populairst, bij ouderen zijn het alleen de echte fans die er nog mee spelen. Pokemon kaarten worden vaak gebruikt door kinderen tussen de 7 en 12 jaar, tot de kinderen naar de middelbare school gaan wordt er veel mee gespeeld. Op de basisschool zijn er vaak bepaalde periodes dat kinderen met Pokemon kaarten spelen. Dan worden er veel pokemon kaarten verkocht bij de lokale winkels maar ook online in Pokemon shops. Door de kinderen worden er ook andere spelvarianten bedacht dan alleen het echte Pokemon spel.
momentje...