Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending vanaf € 60,-
Webwinkel Keurmerk
Klantenreview: 9.4/10
Klantenservice: 070-3644782
Gratis verzending vanaf € 60,-
Gratis verzending vanaf € 60,-
Webwinkel Keurmerk

Digimon tcg

Digimon boosterboxen, decks en boosters. Voor 16:00 is morgen in huis.

Digimon card game kopen

Digimon komt uit Japan en is niet alleen een TCG maar er zijn ook Manga’s, films series en computerspellen van. Bij het Spellenhuis gaat het natuurlijk om de trading card game. Wil je met Digimon beginnen, koop een deck is het advies. Dit deck kun je beter maken door boosters te kopen en de beste kaarten aan je deck toevoegen. Wil je een op deck maken koop dan een Digimon booster box, daar zitten veel goede kaarten in.

Digimon Trading Card Game

In een Digimon deck mogen niet minder dan 50 kaarten zitten en iedere kaart mag je er maximaal 4x in hebben zitten. Je speelt het 1 tegen 1 en iedere speler heeft een Digimon companion. Gedurende het spel word je Digimon sterker en krijgt nieuw abilities waardoor hij beter kan aanvallen. 
Je wint door de verdediging van je tegenstander naar 0 toe te brengen, dan deel je de Knock Out uit.

Digimon Cards bij het Spellenhuis

Bij het Spellenhuis hebben we het grootste assortiment aan Digimon kaarten en alle toebehoren zoals sleevesdeck boxen en speelmatten. Digimon verzamelen is leuk maar het spelen is nog veel leuker. Daarom organiseren we regelmatig Digimon toernooien bij het Spellenhuis. Kijk in de agenda voor de details.