Star Wars Destiny Rey Starter Set

Prijs: € 19,95

Nu: € 10,00


Nog 1 op voorraad

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis

Productbeschrijving
Details
Treed de wereld van epische "wat als" gevechten met de Rey Starter Set voor Star Wars Destiny! Dit verzamelbare kaart en dobbelspel geeft je de vrijheid om elk gevecht dat je wil te kunnen laten plaatsvinden in het Star Wars universum.
Extra informatie
Extra informatie
Datum toegevoegd 9 sep. 2016
Barcode FFSWD02-1
Soortspel Nvt
Fabrikant Nvt
Speelduur Nvt
Leeftijd Nvt
Aantal spelers Nvt
Taal Engels
Product Reviews
Waardering totaal:
2 beoordelingen
  • Datum - Nieuw eerst
  • Datum - Nieuw eerst
  • Datum - Laatste eerst
  • Hoogste waardering
  • Laagste waardering

2 artikel(en)

Michel 361/12/2016 27/12/201612:07
  • Waardering:
Leuk en doordacht
Leuke combinatie van en trading card game en dobbelspel. Naast het goed kunnen bouwen van een deck, is er ook een extra element van geluk.
0
0
Beantwoorden
Show more comments (-2) Hide comments
Valentijn 354/12/2016 20/12/201610:46
  • Waardering:
Hoogwaardige kwaliteit en leuke mechanics
Zowel kaarten als dobbelstenen zijn van hoge kwaliteit, heel mooi en goed gemaakt. Hoewel de starter sets door hun character cards vooral verwijzen naar 'The Force Awakens' hinten de andere kaarten in de set naar characters, events, locations,... uit de volledige Star Wars saga. Het spel speelt ook leuk, met hier en daar enkele interessante afwijkingen van of toevoegingen aan de 'standaard' mechanics. De regels zijn duidelijk en niet te complex, zodat je heel snel gewoon kan beginnen spelen. In de starter set zitten 9 dobbelstenen, in een plastic holder met vakjes op maat, die de dobbelstenen mooi op hun plaats houden tijdens het vervoeren. In die holder is echter plaats voor 18 dobbelstenen, dus je kan je deck nog verder uitbreiden. Stel je echter niet teveel voor bij die holder, is niet bedoeld als mooie storage box ofzo, het is echt gewoon verpakking. Maar wel handig als je nog geen speciale deckboxen enz. hebt, dan kan je na het spelen gewoon alles terug mooi in deze doos doen, ook als je ondertussen al wat extra boosters gekocht hebt. Naast de kaarten en dobbelstenen krijg je ook de spelregels, een cardlist, en tokens! Die gebruik je tijdens het spelen, en vind je niet in de boosters. Volgens mij zijn de starter sets de enige manier om de tokens te krijgen. Natuurlijk kan je eender wat als tokens gebruiken, maar het is toch leuk om met de originele te spelen.
0
0
Beantwoorden
Show more comments (-2) Hide comments

2 artikel(en)

What kind of abuse are you reporting?
    Please, wait...