Gratis verzending vanaf € 50.-
Bezoek onze 2 winkels
30 dagen bedenktijd
Beoordeeld met een 9.4 / 10

Spellen

Bordspellen

Opzoek naar een leuk bordspel? Wij zijn de specialisten en kunnen je goed helpen.

Wie zijn wij?
Het Spellenhuis is de speciaalzaak voor bordspellen, kaartspellen en heel veel meer. Niet alleen vind je bij ons een zeer ruim aanbod aan gezelschapsspellen maar ook de kennis om je een goed advies te kunnen geven. Online zijn we je graag van dienst maar voor een speldemonstratie moet in onze winkels in Den Haag of Haarlem zijn.

Wat zijn onze specialisten?
Onze specialisten hebben de bordspellen vaak ook zelf gespeeld waardoor we een beter advies kunnen geven. Dus als je een vraag hebt over een bordspel of kaartspel dan helpen we je graag. Wellicht kom je niet uit de spelregels. Kom dan gerust langs met het spel en we proberen je dan zo goed mogelijk te helpen. Omdat we de spellen zo goed kennen kunnen we je ook adviseren welk spel het beste bij je past. Want niet elk spel is voor iedereen weggelegd. Daarnaast is er een groot verschil tussen een 2-persoonsspel en een familiespel, omdat een speel voor meer spelers vaak niet geschikt is voor 2 spelers. Of misschien hou je meer van samenwerkingsspellen om wellicht ruzies te voorkomen. Wij zorgen dat we met een spel naar huis sturen waarvan wij denken dat je het leuk gaat vinden. Het kan natuurlijk altijd zijn, dat het spel tegenviel. Kom dan gerust terug met het spel om te zien of we wellicht iets anders kunnen meegeven.

Hoe vind ik een leuk spel?
Er komen tegenwoordig zoveel bordspellen uit, zie daar maar de juiste tussen te vinden. Gelukkig kan je op onze site een hoop vinden die wij aanraden. Kijk eens bij onze top 10 bordspellen. Daarnaast heb je goede websites zoals Boardgamegeek, waar je alle spellen kan vinden met goede reviews. Heeft een spel op Boardgamegeek een cijfer 7.5 of hoger, dan heb je vermoedelijk een goed spel te pakken.

Op onze bordspellenpagina kan je filteren op leeftijd, aantal spelers en speelduur. Hierdoor kom je sneller uit bij de spellen die je zoekt. En twijfel je over een bordspel of deze echt leuk is, geef ons dan een belletje of stuur ons een email met je vraag.

Welke spellen raden jullie mij aan?
Als je ons vraagt welk spel je zou moeten hebben, dan komen we snel met de spellen Ticket to Ride, Azul, Pandemic, Patchwork en Magic Maze. Maar er is heel veel meer wat we zouden kunnen aanraden. Maar ook dit is afhankelijk van de leeftijd en aantal spelers. Tweespelersspellen die je zeker moet hebben zijn 7 Wonders Duel, Patchwork of Hive. Moet het voor de familie zijn, dan is het Dixit, Ticket to ride en Azul een aanrader. Ben je een ervaren speler, dan zijn de spelen Rajas van de Ganges, Puerto Rico en Terra Mystica absolute aanraders. Voor samenwerkingspellen, ofwel coöperatief raden we Pandemic, Het verboden Eiland en Time Stories aan.

Bordspellen Café - The Boardroom.
Naast onze winkel beschikken we ook over een echt bordspellencafé. Deze heet "The Boardroom" In The Boardroom kan je honderden spellen spelen en ondertussen genieten van smakelijke hapjes en lekkere drankjes. Speel samen met je vrienden, andere gasten, familieleden, collega’s, de nieuwste en leukste spellen. Een spel spelen is de perfecte manier om een avondje uit nog leuker te maken. Ook als je twijfelt over spel of deze leuk is, kom hem dan testen in het bordspellencafé.

Onze vestigingen

Spellenhuis Den Haag

Torenstraat 142
2513 BW Den Haag

Tel: 070 3644782
Email:

Reserveer een plek

Spellenhuis Haarlem

Kruisweg 60
2011 LE Haarlem

Tel: 023 5313188
Email:

Reserveer een plek