Retourneren of annuleren

Retourneren of ruilen van artikelen in de winkel
U kunt een artikel alleen in onze winkels ruilen op vertoon van bon of factuur. Ook online bestellingen kunnen in onze winkels geruild worden. Bij het inruilen dient het product in de originele verpakking te zitten. Ook als u iets wilt retourneren kunt u in onze winkels terecht.


Bestelling terugsturen
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@spellenhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt uw bestelling retour sturen naar:

Spellenhuis
Torenstraat 142
2513 BW Den Haag

Download retourformulier hier: Retourformulier.doc

De retour bestelling wordt na ontvangst aan u teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald. Dit is alleen anders als u toestemming geeft voor een andere betaalmethode. In dat geval brengen wij geen extra kosten in rekening.


Bestelling annuleren
Mocht u onverhoopt besluiten af te zien van een bestelling en deze is nog niet verzonden, neem dan 
contact met ons op. Wij zullen dan kijken of we de bestelling uit het bestelproces kunnen halen. Mocht dit het geval zijn dan storten we de eventueel gemaakte betalingen terug op uw rekening.

Beschadigde artikelen
Indien een artikel tijdens de levering of bij thuiskomst beschadigd blijkt te zijn, heeft u de mogelijkheid het artikel om te ruilen.
Indien u het beschadigde artikel thuis gestuurd heeft gekregen, kunt u het na contact kosteloos terugsturen.


Verkeerd artikel ontvangen
Het kan gebeuren dat u niet heeft gekregen wat u had besteld. Dit proberen wij uiteraard te voorkomen. Mocht het toch gebeuren, dan kunt u het na contact kosteloos terugsturen.

1