Rent a Hero

€ 14,95

Levertijd: meer dan 3 weken

OF
Rent a Hero
Rent a Hero is een simpel bluf en strategie spelletje waarbij je de tegenstander voor gek moet zetten of zijn/haar plannen dwarsbomen. Let goed op, volg je instinct en maak maximaal gebruik van de krachten van je helden om zo het spel te winnen. Je speelt het spel met verschillende soorten helden welke verschillend genummerd zijn, van 1 tot 7. Iedere ronde speel je een held face-down en geef je deze door. Zodra je een kaart ontvangt kun je ervoor kiezen om de held in hand te nemen of door te geven. Wanneer je 6 verschillende helden bemachtigd hebt, win je het spel.

Wat vonden anderen
Simpel, gezellig spelletje door Eddie
Waardering:
Leuk en simpel spelletje wat een beetje inzicht vereist. Het leuke is dat je ook in de beurt van anderen goed op moet letten wat er gebeurd aangezien dat belangrijk kan zijn voor je eigen handelen.

Aangezien het spel in het Engels is hier nog even een kleine tip: Het is niet nodig om Engels te kunnen lezen om dit spel te spelen zolang er maar 1 persoon is die de handleiding kan lezen. Hierna is het voor iedereen te begrijpen. (Geplaatst op 24 februari 2017)

Jouw beoordeling
  1 2 3 4 5
Waardering:

  • (Dit e-mailadres wordt niet weergegeven)

  • (Beschrijf je ervaring met het product in minimaal 50 tekens)

Extra informatie
Categorie: Kaartspellen Kaartspellen
Artikelnummer: IEL51308
Datum toegevoegd 8 jul. 2016
Fabrikant Iello
Taal Engels
EAN code 3760175513084
Bestel nu - Rent a Hero
import
€ 14,95

Levertijd: meer dan 3 weken

Loading gears animation