Pokemon shop

Spellenhuis heeft een geweldig uitgebreidde collectie Pokémon kaarten. Van de eerste serie blauw en rood tot en met de laatste kaartendesks van de serie X en Y. Daardoor is ons advies ook van topkwaliteit. Iedere serie kaarten is anders en daar moet dus ook anders mee worden omgegaan. Het is bij het Pokémon kaartspel niet alleen de bedoeling dat er goede Pokémons worden gekocht maar ze zijn ook voor het winnen van het spel ook andere kaarten nodig, bijvoorbeeld energy kaarten. Kijk rustig rond in onze uitgebreidde Pokemon shop.

Advies

Spellenhuis heeft al behoorlijk aantal jaren ervaring met het verkopen van Pokémon kaarten en weet daardoor wat de klant wil. Deze ervaring gebruiken ze met het selecteren van de Pokémon kaarten die ze verkopen in de webshop. Spellenhuis adviseert u via YouTube waar wij regelmatig uitleg video's uitbrengt. In deze video's wordt helemaal uitgelegd welke setjes Pokémon kaarten in de verpakkingen zit en wat de kracht van deze kaarten afzonderlijk is. Via ons youtube kanaal worden iedere keer kortingscode's gegeven. Naast de kracht van de kaarten wordt ook uitgelegd hoe je het spel moet spelen en hoe je er snel goed in kan worden.

Een leuk voorbeeld van een onze nieuwe video is de uitpakvideo van de Pokémon X en Y box, in deze box zitten verschillende soorten Pokémon kaarten en deze worden stap voor stap met je doorgenomen in deze video.

Speeldagen in onze Pokemon shop

Wij van Spellenhuis organiseren bijna weekelijks speciale speeldagen en ruildagen. Er worden toernooien georganiseerd waar de spelers leren om te gaan met alle kaarten en om zo strategisch mogelijk de kaarten te gebruiken. Op veel schoolpleinen wordt er namelijk veel gespeeld met de Pokemon kaarten maar niet op de juiste manier.

Op deze dagen is het mogelijk om kaarten te ruilen met andere Pokémon liefhebbers. Ook wordt op veel schoolpleinen niet het echte Pokémon spel gespeeld maar alleen maar met de kaarten geruild. Op de speldagen van Spellenhuis wordt er uitleg gegeven door Pokémon professors. Na het bijwonen van deze dagen ben je dus een expert in het spelen van Pokémon!
momentje...