Pokemon trading card shop

Spellenhuis heeft een geweldig uitgebreide collectie Pokemon kaarten en trading cards. Zo hebben we Boosters, Booster Blisters, Trainer Boxen, Special Boxen, Decks, Boosterboxen en Tins. Van de eerste serie Blauw en Rood tot en met de laatste kaartendecks van de serie X en Y. Daardoor is ons advies ook van topkwaliteit. Iedere serie kaarten is anders en daar moet dus ook anders mee worden omgegaan. Het is bij het Pokemon kaartspel niet alleen de bedoeling dat er goede Pokemons worden gekocht. Voor het winnen van het spel zijn ook nog andere kaarten nodig, bijvoorbeeld energy kaarten. Kijk rustig rond in onze uitgebreide Pokemon shop.

 

Advies

Spellenhuis heeft al een behoorlijk aantal jaren ervaring met het verkopen van Pokémon kaarten en trading cards. Wij weten daardoor wat de klant wil. Deze kennis gebruiken we met het selecteren van de Pokémon kaarten en trading cards die we verkopen in de webshop.

 

Speeldagen in onze Pokemon shop

Spellenhuis organiseert bijna wekelijks speciale speeldagen en ruildagen voor Pokemon kaarten en trading cards. Er worden toernooien georganiseerd waar de spelers leren om te gaan met alle kaarten en om zo strategisch mogelijk de kaarten te gebruiken. Op veel schoolpleinen wordt er namelijk veel gespeeld met de Pokemon kaarten maar niet op de juiste manier. Bij ons leer je hoe je het officiële pokemon kaarten spel speelt van een pokemon professor. Zo word je een echte Pokemon expert. Op deze dagen is het ook mogelijk om kaarten te ruilen met andere Pokemon liefhebbers.

 

Kijk in onze agenda wanneer de pokemon speelmiddagen zijn.

 

1