Wie zijn wij?

Het Spellenhuis is al 15 jaar de speciaalzaak voor spellen. Of je nu een bordspel, kaartspel, trading card game (tcg), Roleplaying Games (RPG) of een puzzel zoekt. Bij het Spellenhuis zit je goed. In onze webwinkel vind je het meest uitgebreide assortiment. Wil je meer advies over een bepaald spel? In onze spellenwinkels in Den Haag en Haarlem staan onze getrainde spellenkenners klaar om je aan de hand van demospellen van een goed speladvies te voorzien.Op bordspellen gebied zijn er voor ons een paar die er echt uitspringen. Voor de familiespellen vinden we Ticket to Ride, Carcasonne en Stenen Tijdperk heel goed. Agricola, Game of Thrones en Terra Mystica adviseren we graag voor een groep volwassenen die tegen een stootje kunnen. Als het om een spel gaat dat voor de echte liefhebber is komen Twilight Struggle en Dominant Species vaak boven drijven.

De Spellenspecialisten
Wij beschikken over een ruime kennis van de spellen. Wij hebben een groot deel van alle spellen zelf ook gespeeld. Hierdoor kunnen wij een goede uitleg geven van bijna elk spel. Dus vraag gerust in winkel of we een bepaald spel kunnen uitleggen. Wij zullen dan aan de hand van een demonstratie spel het spel in het kort uitleggen.

De evenementen
Het Spellenhuis is meer dan alleen de verkoop van spellen. Zo organiseren wij ook veel toernooien en demonstratie dagen voor verschillende spellen. Zo zijn er wekelijks evenementen voor Magic, Pokemon, Yu-Gi-Oh en Warhammer. Al onze evenementen zijn terug te vinden in de evenementen agenda.


The Boardroom
The Boardroom / Spellenhuis zitten samen in 1 pand en zijn de perfecte combinatie van 

een café (The Boardroom) en een bordspellenwinkel (Spellenhuis).

In The Boardroom kan je honderden spellen spelen en ondertussen genieten van smakelijke hapjes en lekkere drankjes.
Speel samen met je vrienden, andere gasten, familieleden, collega’s, de nieuwste en leukste spellen.
Een spel spelen is de perfecte manier om een avondje uit nog leuker te maken.
Heb je een leuk spel gespeeld en wil jij hem graag zelf thuis ook in de kast hebben?....

...dan kan je terecht in het Spellenhuis.

Heb je in The Boardroom plaats genomen dan krijg je zelfs 10% korting op je spelaankopen.

We hopen je snel te zien. Bezoek onze site hier

 

1