Onirim

€ 29,95

Nog 1 op voorraad

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis

Productbeschrijving
Details
Second Edition uitgave van Onirim, het bekende solo kaartspel! Keer terug naar de droomwereld en probeer deze te ontsnappen voordat je kaarten op zijn. Maar pas op voor de nachtmerries bij de deuren van het dromenlabyrint. Deze nieuwe uitgave van Onirim bevat een grotere box met nieuw artwork, 76 kaarten van het basisspel, 93 kaarten van 7 expansies, een Incubus miniatuur en spelregels.
Extra informatie
Extra informatie
Datum toegevoegd 8 jul. 2016
Barcode 681706490007
Soortspel Nvt
Fabrikant Z-MAN Games
Speelduur 20 min
Leeftijd 8+
Aantal spelers 1-2
Taal Engels
Product Reviews
Waardering totaal:
1 review
  • Datum - Nieuw eerst
  • Datum - Nieuw eerst
  • Datum - Laatste eerst
  • Hoogste waardering
  • Laagste waardering

1 artikel(en)

Dirk 98/04/2018 09/04/201809:21
  • Waardering:
Goed, beter, best!
Ik heb de tweede editie van Onirim in huis gehaald (basisspel + 7 uitbreidingen). En deze versie maakt het de prijs helemaal waard.
Het basisspel is, hoewel simpel, leuk en goed bedacht. Maar het grootste pluspunt zit in de uitbreidingen. Want zodra je het basisspel onder de knie krijgt voeg je een uitbreiding toe en wordt alles weer fris en uitdagend. En zo blijf je uitbreidingen toevoegen of haal je er juist een weg, en kan je het jezelf zo lastig maken als je maar wilt. En voor elke uitbreiding kan je bepalen of je de moeilijke versie of de normale versie wilt gebruiken. Maar je hoeft niet bang te zijn dat het te overweldigend is, dat is het niet, omdat je pas iets toevoegt als je spel door hebt. Verder is het ook gezellig om met z'n tweeën samen te puzzelen.
Hoe dan ook een aanrader.
0
0
Beantwoorden
Show more comments (-2) Hide comments

1 artikel(en)

What kind of abuse are you reporting?
    Please, wait...