Productinformatie "Magic: Streets of New Capenna - Collector's Boosterbox"

Als je de steegjes en lanen in New Capenna wilt overleven, moet je weten waar je op moet letten. Ontdek de vijf families die deze stad runnen en ontdek waarom de straten van groot belang zijn voor meer personages dan je zou verwachten. Ervaar de glitter van een stad vol macht - en het vuil van corruptie dat macht met zich meebrengt.

Met rijkdom en macht komt luxe, aangezien de families van New Capenna alle drie kunnen pronken met prachtige locaties om hun inspanningen te huisvesten - legaal en anderszins. Randloze behandelingen en behandelingen met wolkenkrabbers zijn slechts een voorproefje van de schoonheid en stijl die u zult ontdekken.

Wij zullen ook weer de prerelease hebben op 22 april 2022. Kijk hiervoor in onze agenda om jezelf aan te melden. Hier vind je ook vele andere Magic toernooien.

Magic Collector Boosters zijn boosterpacks gericht op verzamelaars. In tegenstelling tot Draft Boosters, die de Draft-ervaring optimaliseren met veel herhalingen en een groot aantal commons, zijn Collector Boosters gemaximaliseerd voor meer diversiteit in inhoud, met meer rares, foils, uitgebreide kunst, grenzeloze planeswalkers en showcase-kaarten.

Een Magic: Streets of New Capenna - Collector's Booster bevat 15 kaarten. Een boosterbox bevat 12 boosters.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wizards of the Coast> Meer producten van Wizards of the Coast
EAN: 195166122076
Uitgever artikelnummer: C95190000-1
Magic set: Streets of New Capenna
Taal: Engels
Categorie: Trading Cards, Magic Kaarten, Magic Series, Streets of New Capenna