Love Letter

€ 11,95

Nog 2 op voorraad

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis

Productbeschrijving
Details
2-410+20 min
Kort, tactisch blufspelletje met maar 16 kaarten. Dit vlotte spelletje was één van de hits op de spellenbeurs te Essen in 2012. De spelers proberen hun liefdesbrief bij de prinses te krijgen en hebben daar de hulp van het behulpzame personeel bij nodig. Iedere speler krijgt 1 kaart met een personage, die een speciale eigenschap heeft. Wie aan de beurt is, trekt 1 kaart en speelt 1 kaart. Wie als laatste over is of aan het einde van het spel het personage heeft dat het dichtstbij de prinses staat, wint het spel.
Extra informatie
Extra informatie
Datum toegevoegd8 jul. 2016
Barcode8717249197409
SoortspelNvt
Fabrikant999 Games
Speelduur20 min
Leeftijd10+
Aantal spelers2-4
TaalNederlands
Product Reviews
Waardering totaal:
1 review
 • Datum - Nieuw eerst
 • Datum - Nieuw eerst
 • Datum - Laatste eerst
 • Hoogste waardering
 • Laagste waardering

1 artikel(en)

Marije 323/11/2016 19/11/201613:22
 • Waardering:
makkelijk spelletje voor iedereen
Dit makkelijk kaartenspelletje kan iedereen, zodra men kan lezen. In dit spelletje is het verhaal zo opgebouwd dat er een brief naar de koningin moet worden gebracht. Op elke kaart staat een opdracht. Zo'n opdracht kan bijvoorbeeld zijn: 'wissel van kaart met een speler naar keuze.' Dit spel speel je trouwens met één kaart per persoon. Elke keur als je aan de beurt bent, dan pak je één kaart van de pot en leg je één van beide kaarten af. Telkens valt er één speler af en zodra er nog maar één speler over is, dan heeft diegenen gewonnen. Diegenen krijgt dan een (liefdes)fiche en mag de volgende ronde beginnen. Iedere ronde gaat zo verder. Je hebt het spel gewonnen zodra één speler zeven (liefdes)fiches heeft.

Kortom, dit is een leuke spelletje voor zowel ervaren als onervaren speler. Dit spelletje kun je vaak spelen, want het duur maar ongeveer 10 minuten. Een echte aanrader dus.

Veel sp(e)elplezier!
  0
  0
  Beantwoorden
   Show more comments (-2) Hide comments

   1 artikel(en)

   What kind of abuse are you reporting?
    Please, wait...