Gratis verzending vanaf € 50,- | 30 dagen bedenktijd | Afhalen niet mogelijk | Waardering: 9,2/10

Munchkin

Getoonde artikelen: 1 - 24 van 85

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Getoonde artikelen: 1 - 24 van 85

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Blijf op de hoogte van de nieuwste Munchkin producten en evenementen

Munchkin een hilarische spel

Munchkin is een spel vol grappen en grollen. De spelers zijn avonturiers die door een ondergronds gangenstelsel heen lopen. Als een speler aan de beurt is kan hij een deur open doen, een kaart open draaien. Daar achter kan een schat gevonden worden maar ook een verschrikkelijk monster. De dronken dwerg is een tegenstander om niet te onder schatten maar je schoonmoeder is zeker een monster die je niet alleen aan kan en waarbij je de hulp van de andere spelers bij nodig hebt. Ze zullen dat niet voor niks willen doen, dus er moet onderhandeld worden over de schatkaarten de er te verdienen vallen.

Munchkin spel kopen

Het Munchkin kaart spel gaat al best een tijd mee. Er zijn een heleboel varianten van het spel uitgekomen. Bij munchkin kan je alles door elkaar spelen, zolang je maar een basisdoos hebt. Dat kan Munchkin Adventure Time, Munchkin Pathfinder of de basis versie van Munchkin zijn. Daar naast zijn er ook een heleboel uitbreidingsets die ook weer met alles gespeeld kunnen worden.

Steve Jackson

Minchkin is een spel van Steve Jackson, een heel bekende spel auteur. Als je een liefhebber bent van het Munchkin genre, dan zijn er nog tal van andere spellen van de hand van Steve Jackson. Zoals daar zijn Munchkin Quest (het bordpel van Munchkin), Revelotion, Spanc en nog vele andere.