Joking Hazard

€ 27,95
OF

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis

Joking Hazard
3-1018+60 min
Joking Hazard is a game in which you compete with your friends and enemies to finish an awful three-panel comic, from a deck of cards with millions of possible combinations.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in
Cards Against Humanity - US edition

Cards Against Humanity - US edition

€ 29,95
   
Wat vonden anderen
Kaarten werken te vaak niet samen door IvH
Waardering:
Op zich een grappige variant van Cards Against Humanity, maar in tegenstelling tot CAH zal je bij dit spel heel vaak merken dat de kaarten op hand qua tekst wellicht perfect passen als punchline, maar gezegd of gedaan worden door het verkeerde karakter.
We hadden veel vaker dan bij CAH rondes waar niemand in de groep echt iets leuks kon neerleggen, en als het jurylid geen goed passende tweede kaart neerlegt dan is het al bijna onmogelijk om een goede punchline neer te leggen.
Gezien hoe zeldzaam het is om een rode kaart te draaien (bij ons slechts 2x in anderhalf uur gebeurd), zou ik persoonlijk een regel instellen dat je eens in de zoveel tijd je slechte kaarten mag afleggen en nieuwe pakken, anders krijg je veel rondes waarbij mensen hun "slechte" kaarten maar neerleggen om er van af te komen.

De kwaliteit van de kaarten viel ook een beetje tegen. Enkele kaarten waren scheef geprint (enkele prints vielen deels van de kaart) of incorrect afgesneden (sommige kaarten waren zelfs in compleet andere vorm afgesneden). Nou is dat bij een game als deze niet zo'n ramp, zonde is het wel.

Enige reden dat ik het alsnog een 3/5 geef is dat ondanks alles hebben we toch redelijk wat plezier gehad (stevig drinken is aanbevolen). (Geplaatst op 17 januari 2018)
Echt ontzettend grappig door Dave
Waardering:
Beter dan Cards Against Humanity (Geplaatst op 15 januari 2018)

Jouw beoordeling
  1 2 3 4 5
Waardering:

  • (Dit e-mailadres wordt niet weergegeven)

  • (Beschrijf je ervaring met het product in minimaal 50 tekens)

Extra informatie
Categorie: Kaartspellen Kaartspellen
Artikelnummer: joking
Datum toegevoegd 17 nov. 2017
Soortspel Kaartspel
Speelduur 60 min
Leeftijd 18+
Aantal spelers 3-10
Taal Engels
EAN code 859364006001
Bestel nu - Joking Hazard
3961Joking_Hazard
€ 27,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis